Chedra rămâne liderul ligii A, după 6-2 cu MFC Saavi,facand un alt meci spectaculos

Miercuri, 10 octombrie, în runda a 6-a a ligii A la minifotbal, Chedra a primit vizita celor de la MFC Saavi. Partida nu a fost una uşoară, exact aşa cum unii spectatori se aşteptau. Oaspeţii roş-negrilor au venit montaţi pentru a produce surpriza, dar Ciobanu & co au demonstrat că nu sunt întâmplător liderii clasamentului. Astfel, după un forcing îndelungat al celor de la Saavi, Chedra reuşeşte să deschidă scorul, în minutul 5, prin cel menţionat mai sus. Din nou aceeaşi tactică de joc, pe care băieţii lui Dragoş Chelba au întâlnit-o în nerepetate rânduri; contraatacuri rapide, dar în zadar, fiindcă defensiva coordonată excelent de Florin Pripu a păstrat intactă poarta apărată de Cristian Pandelescu, în premieră titular. 2-0 se face în minutul 10, când Ciprian Neacşu înscrie, după ce portarul advers a avut câteva intervenţii extraordinare. În a doua jumătate a primei reprize, Chedra dă semne de relaxare, iar golul încasat în minutul 16, îl face pe antrenorul Dragoş Chelba să recurgă la schimbări. Intră Condrea în locul Ciobanu, Matei în locul Mihăiţă şi Butufei în locul lui Neacşu. 3-1 se face cu un minut înainte de final, după ce Vladimir Butufei înscrie cu un şut din careu, acesta fiind şi scorul pauzei.

 

În cel de-al doilea act, Dragoş Chelba începe cu aceeaşi formulă şi, patru minute mai târziu, Cristian Mihăiţă reuşeşte să ducă scorul la 4-1. Într-un timp în care ambele formaţii s-au anihilat reciproc, singurele ocazii mai importante consemnându-se în urma unor şuturi de la distanţă din partea celor de la Saavi. Din nou, Dragoş Chelba recurge la schimbări, Rusu îi lasă locul lui Trandafir, iar ritmul se intensifică şi Chedra mai primeşte un gol; 4-2.

 

După golul încasat, roş-negrii au accelerat, împingând treptat jocul către poarta adversă, iar în minutul 37 munca le-a fost răsplătită; Andrei Ciobanu impinge mingea în poartă, pentru 5-2, ca la două minute distanţă să facă hatt-trick-ul; 6-2.

 

Aşadar, scor final 6-2 şi Chedra rămâne lidera la zi a ligii A la minifotbal.

 

Iată şi echipa trimisă în teren de Dragoş Chelba...

 

Chedra: 12. Cristian Pandelescu – 4. Florin Pripu, 13. Andrei Rusu – 7. Ciprian Neacşu – 9. Cristian Mihăiţă, 16. Andrei Ciobanu

 

Rezerve: 1. Aurel Panaite – 2. Iulian Trandafir, 6. Vladimir Butufei, 8. Ionuţ Herea, 10. Marian Matei, 15. Georgian Condrea

 

Ionuţ Herea: „Chedra a câştigat datorită omogenităţii, unităţii de grup şi calităţii fotbalistice.”

 

După un meci neaşteptat de echilibrat, Chedra a câştigat cu scorul de 6-2, datorită omogenităţii, unităţii de grup şi calităţii fotbalistice. Echipa noastră a demonstrat şi la acest meci că este o nucă tare pentru adversari. Personal, sunt mulţumit, dar urmează două meciuri grele pentru noi, pe care îmi doresc să le tratăm cu aceeaşi seriozitate, urmând ca la final să ajungem să ridicăm din nou trofeul deasupra capului.