Lupii galbeni,festival de goluri cu AS Tufeni .AS Tufeni - Petrolul Ploiesti 0 - 10 . În deplasare dar, totuşi, acasă! Aşa a jucat, astăzi, Petrolul, pe „Ilie Oană”, arenă închiriată de către un om de afaceri ploieştean, susţinător din această iarnă al grupării AS Tufeni. Iar „lupii” n-au fost deloc nişte gazde primitoare, câştigând de o manieră categorică un duel total dezechilibrat, scorul final, 10-0, fiindu-le suficient pentru a reveni pe prima treaptă a ierarhiei Ligii A Prahova.

Un meci care n-a avut, practic, istoric, în condiţiile în care s-a rezumat la un asediu cvasi-total al petroliştilor şi, implicit, la o luptă doar cu tabela de marcaj a elevilor lui Octavian Grigore. Iar robinetul cu goluri s-a deschis repede, după doar cinci minute, atunci când VINTILĂ a scăpat uşor din marcajul unui fundaş advers şi a înscris, lejer, din marginea careului mic.

Apoi, Tufeniul a primit răgaz de un sfert de oră să-şi tragă sufletul, până când VINTILĂ (17) a punctat din nou, profitând de un „serviciu” excelent al lui Claudiu Tudor. În iureşul ce  a urmat, tânărul fundaş central al gazdelor, Teodor Nuţă, s-a pierdut definitiv cu firea, înscriindu-şi, mai întâi, în proprie poartă (24), cu o deviere din 6 metri, pentru ca, după câteva zeci de secunde, să comită un penalty, transformat de CLAUDIU TUDOR (25). Spectacolul a continuat cu reuşita superbă a lui NINI POPESCU (42), un şut în vinclu de la 20 de metri, iar prima repriză s-a încheiat după cinci goluri trecute în dreptul petroliştilor, dar şi după cel puţin alte cinci ocazii imense.

Avalanşa a continuat şi după pauză, după doar cinci minute de la reluare NIŢESCU înscriind cu un „cap” din 6 metri, după o centrare venită, de pe dreapta, de la Nini Popescu. Intrat la pauză, PĂUN (54) n-a ratat nici el şansa să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, şi cu ajutorul portarului Vasile, cel care a scăpat în plasă un balon trimis cu capul, de la 6-7 metri, de către jucătorul „lupilor”, iar DUMITRESCU (68) a finalizat cu un, şut sănătos, de la 12-13 metri, lateral dreapta, o nouă şarjă ofensivă a „galben-albaştrilor”. Păun (75, 89) a realizat chiar „tripla”, obligându-l, astfel, pe omul de la tabelă să folosească, în premieră pentru arena ploieşteană, un afişaj cu două cifre în dreptul scorului uneia dintre echipe.

Scor final 10-0, putându-se, spune, aşadar, că Petrolul a efectuat o repetiţie utilă înaintea derbiului de sâmbăta viitoare, atunci când, pe „Ilie Oană”, va veni ocupanta locului doi al Ligii A Prahova, CS Blejoi.

Continuare : http://www.sportonlineph.ro/petrolul/491-as-tufeni-petrolul-0-10-lupii-au-exersat-ofensiva.html

sursa:www.sportonlineph.ro 

Va aducem la cunostinta ca pe site-ul www.sportonlineph.ro , puteti urmari (video ) toate partidele disputate de Petrolul 52 Ploiesti , in returul  de campionat al Ligii A Prahova.