Scor fluviu pe terenul lui SystemBau, şi Chedra rămâne lidera campionatului de minifotbal

Miercuri, 03 octombrie, în runda a 5-a a Ligii a A, Chedra a câştigat pe teren străin, cu scorul de 8-0, în faţa celor de la SystemBau.

 

Iată şi echipa trimisă în teren de antrenorul Dragoş Chelba…

 

Chedra: 1. Aurel Panaite – 4. Florin Pripu, 13. Andrei Rusu – 6. Vladimir Bufutei, 11. Cristian Gavrilă, 16. Andrei Ciobanu

 

Rezerve: 2. Iulian Trandafir, 3. Alexandru Radu, 7. Ciprian Neacşu, 8. Ionuţ Herea, 9. Cristian Mihăiţă, 10. Marian Matei, 15. Georgian Condrea

 

Partida a debutat într-o notă de echilibru, dar echipa noastră a dominat aproape de la un cap la altul. Din fericire, posesia prelungită a dus la crearea de ocazii importante şi, după ce SystemBau a reuşit să iasă pe contraatac din propria jumătate, Bufufei vede cartonaşul galben în minutul 5, după un fault la Catană. Lovitură liberă expediată de Pura, iar mingea se duce pe lângă poarta lui Panaite. Două minute mai târziu, Ciobanu scapă pe centru şi înscrie; 1-0. SystemBau începe să simtă furia roş-neagră şi în minutul 9, acelaşi Ciobanu măreşte avantajul; 2-0, şi este chemat pe margine fiind înlocuit cu Mihăiţă. Atacuurile furibunde ale Chedrei nu au putut fi oprite de albaştrii, care mai scot o dată mingea din poartă, de această dată, Matei se găseşte la finalizare; 3-0, şi tot el face 4-0 la două lungimi de undă. De pe marginea terenului, antrenorul Dragoş Chelba schimbă efectivul, Condrea intră şi el, urmat de Herea şi Neacşu, în locul lui Rusu, Bufutei şi Gavrilă. Cu o formulă inedită în teren, verzii se văd aproape de primirea primului gol, dar singura situaţie care le-a dat emoţii este parată de Panaite, aflat din nou în formă mare, când Lambru a şutat plasat de la 10 metri. 5-0 se face cu un minut înainte de pauză, Mihăiţă reuşeşte să dea mingea pe lângă portarul advers, descătuşându-se.

 

Partea secundă a întâlnirii a fost la fel de intensă. Ciobanu face hat-trick-ul în minutul 25, Gavrilă înscrie şi el în minutul 30, pentru 7-0, iar Mihăiţă face dubla în minutul 38. Un 8-0 neverosimil, ţinând cont de valoarea lotului adversarilor şi poziţia în clasament, ce păstrează liniştea în tabăra roş-negrilor.

 

Finalul de partidă a aparţinut elevilor lui Dragoş Chelba, dar execuţiile lui Mihăiţă (min. 39) şi Matei (40), au fost blocate de către defensiva gazdelor.