Ploiesteanul Ciprian Ardeleanu medaliat cu aur la Campionatul European de kickboxing, Spania 2018

In perioada 21 -29 septembrie a.c. , in Spania a avut loc Campionatul European de kickboxing.

Competitie la care au participat peste 200 sportivi din 20 de tari, la cele 60 de discipline sportive fiind inregistrati 6500 sportivi .

Sportivul ploiestean Ciprian Ardeleanu legitimat la ACS Dinamo Victoria Ploiesti (echipa de kickboxing Ciprian Ardeleanu TEAM) a reusit sa devina campion european dupa ce a invins in finala, la cat. +85kg, reprezentantul tarii gazda, Rafael Carriet Carmona.

Inainte de a ajunge in finala,sportivul roman a castigat luptele cu un sportiv rus (in sferturi ) si un sportiv german ( in semifinale ) .

La intoarcerea in tara, acesta a fost asteptat la aeroport de elevii sai, primind flori si un tort.

“Medaliat de aur la “Europen Championship kickboxing “, Spania!.

Această reuşită este datorată în mare parte vouă prieteni dragi care m-aţi susţinut, m-aţi încurajat şi aţi fost alături de mine. Cuvintele voastre au ajuns în inima mea, împart cu voi şi vă trimit către fiecare câte o părticică din această reuşită!

Vă mulţumesc tuturor pentru tot şi că aţi acordat o parte din timpul vostru pentru a fi alături de mine, mulţumesc familiei mele, mulţumesc Lucian Nedelcu pentru că ai făcut posibilă această reuşită, mulţumesc sponsorului meu şi nu în ultimul rând echipei mele de oameni minunaţi a căror energie şi vibraţie am simţit-o tot timpul cu mine - Ciprian Ardeleanu TEAM “a spus (duminică seara) pe pagina să desocializare, sensei Ciprian Ardeleanu.

Despre sensei Ciprian Ardeleanu.

Ciprian Ardeleanu este dublu campion naţional, dublu medaliat la Campionatul European şi medaliat cu aur în vara anului 2017 la Los Angeles în Campionatul Mondial -categoria Golden Boy, la full contact.

 Ciprian Ardeleanu este sensei la clubul de kickboxing ACS Dinamo Victoria Ploieşti.

Ciprian Ardeleanu iubeşte foarte mult ceea ce face, sportul fiind că un mod de viaţă pentru el.

Un amplu interviu aici: