Chedra a învins şi revelaţia Team Alimtex

Chedra a reuşit cel de-a patra victorie în acest sezon de Liga A la minifotbal. În această rundă, formaţia antrenată de Dragoş Chelba a învins cu scorul de 7-2 pe Team Alimtex.

Roş-negrii au început partida în atac, şi după ocaziile lui Herea, Neacşu şi Matei, care au trecut pe lângă deschiderea scorului, Butufei a marcat în minutul 8. Văzând că echipa nu dă randamentul dorit, Dragoş Chelba a recurs la schimbări; Herea i-a lăsat locul lui Condrea, care a şi majorat scorul cinci minute mai târziu, ca după altele trei, Mihăiţă, şi el intrat în locul lui Neacşu, să facă 3-0. Meciul se anunţa o formalitate, dar echipa oaspete, pe care am văzut-o destul de bătăioasă şi în celelalte partide, a înscris după ce mingea a fost deviată de zid, la o lovitură liberă ce l-a surprins pe Panaite. Strigătele de pe margine ale antrenorului roş-negrilor a făcut ca elevii săi să nu îşi piardă calmul, ceea ce a dus la modificarea scorului în minutul 18; 4-1, după ce acelaşi Condrea a trimis o ghiulea, lăsându-l fără replică pe portarul celor de la Team Alimtex.

5-1 s-a făcut după pauză, în minutul 22, când Butufei a făcut şi el dubla, iar Gavrilă, intrat la câteva momente după reînceperea jocului, a dus scorul la 6-1 în minutul 29, cu un şut din interiorul careului. Simţind cum scorul aducea mai aproape cele trei puncte, din nou Dragoş Chelba face câteva modificări; Trandafir intră în locul lui Butufei şi Mihăiţă în locul lui Herea, iar Team Alimtex a profitat de degringolada din defensiva Chedrei şi a mai marcat o dată; 6-2. Iureşul ofensiv al băieţilor lui Chelba nu a scăzut şi cu patru minute înainte de final, Mihăiţă a provocat un autogol pentru echipa adversă; 7-2 scor final, şi Chedra rămâne în continuare liderul ligii A.

Iată şi formaţia trimisă în teren de Dragoş Chelba...

Chedra: 1. Aurel Panaite – 4. Florin Pripu, 6. Vladimir Butufei – 7. Ciprian Neacşu, 8. Ionuţ Herea – 10. Marian Matei

Rezerve: 2. Iulian Trandafir, 9. Cristian Mihăiţă, 11. Cristian Gavrilă, 15. Georgian Condrea

Următoarea etapă, Chedra va poposi pe terenul celor de la SystemBau, un meci ce se va anunţa a fi interesant!