Info deplasare Cluj Napoca, pentru cei care merg la meciul dintre U Cluj Napoca şi Petrolul Ploieşti

 

Duminică, 23 septembrie a. c, de la ora 18.00 pe stadionul Cluj Arenă, Petrolul Ploieşti va întâlni echipa “gazda “Universitatea Cluj Napoca, în cadrul etapei a 8 a din liga a 2 a – Casa Pariurilor.

Pentru că este un meci de tradiţie în fotbalul românesc, acesta pare a atrage interes mare, atât pentru suporterii “lupilor galbeni “cât şi pentru cei ai “şepcilor roşii “.

Info deplasare cu trenul.

Cei care doresc să facă deplasarea cu trenul, pot merge cu InterRegio 1745, cu plecare la ora 6.49 din Gara de Vest, sosirea în Cluj Napoca va fi în jurul orei 16 şi 3 minute, la întoarcere, plecarea din Cluj Napoca la ora 22.09, cu sosire în Ploieşti Vest la ora 07.50, acelaşi tren.

Deplasarea la stadionul Cluj Arena, se poate face cu traseul 101, din Piaţa Gării Noi – 5 minute de mers pe jos-400 m (tramvai, 4 staţii - staţie la stadion), pe jos (la se ajunge prin strada Horea/DN1/E 81; prin DN 1F/E81 sau strada Decebal.

Info deplasare cu maşina personală sau autocar

Cei care doresc să facă deplasarea cu alt mijloc de transport, traseul este Ploiesti-Brasov-Sighisoara – Târgu Mureş – Câmpia Turzii-Turda-Cluj Napoca, de la intrarea în mun. Cluj Napoca prin DN 1F/E81 şi str. Splaiul Independenţei, prin strada Horea/DN1/E 81 sau str. General Eremia Grigorescu.

 

Sursa:google maps

Foto:DoarPetrolul.ro