Chedra „a topit” Metalul şi urcă pe primul loc în campionatul de minifotbal

Miercuri, 12 septembrie, pe terenul I de la Baza Sportivă Kiru Sport, Chedra a reuşit să stabilească scorul etapei; 9-1 contra Metalului Plopeni.

Iată şi formaţia care a intrat pe suprafaţa verde:

Chedra Tax (antrenor Dragoş Chelba): 28. Aurel Panaite – 4. Florin Pripu, 5. Vladimir Butufei – 7. Ciprian Neacşu, 10. Marian Matei – 16. Andrei Ciobanu

Rezerve: 1. Cristian Pantelescu – 2. Trandafir Iulian, 3. Alexandru Radu – 9. Cristian Mihăiţă, 11. Cristian Gavrilă, 15. Georgian Condrea

Absenţi: Cristian Vasile, Andrei Rusu (ambii accidentaţi), Alexandru Bobeică, Ionuţ Herea (ambii învoiţi)

Alb-verzii au început mai bine partida, iar în minutul 8 au expediat primul şut pe spaţiul porţii. Matei a pătruns pe centru şi de la 10 metri a trimis spre poarta adversă, dar portarul Plopeniului se anunţa a fi în zi mare. Cinci minute mai târziu, Chedra a deschis scorul. Butufei a recuperat un balon în marginea careului şi a trimis în partea dreaptă pentru Mihăiţă, care a şutat fără speranţe de această dată pentru goalkeeper-ul advers.

După golul încasat, Metalul nu a renunţat la arma preferată, contraatacul, cel care le-a adus şi golul egalizator după o clipă de neatenţie a fundaşilor noştri, când Puiuleţ a marcat. Cu toate acestea însă, Chedra a continuat să atace, iar gazdele începeau să simtă sufocarea din ce în ce mai intensă a alb-verzilor. Cu două schimbări efectuate în decurs de un minut, când i-a trimis în teren pe Condrea în locul lui Matei şi pe Gavrilă în locul lui Ciobanu, antrenorul Dragoş Chelba şi-a aşezat perfect echipa, astfel încât Plopeniul să nu mai poată ieşi pe contraatac prin singurul lor om periculos, Huza, fapt ce a şi dus al doilea gol, când la ultima fază a primei reprize, Neacşu prinde un şut de zile mari, lăsându-l fără replică pe portarul advers. 2-1 a fost scorul cu care s-a intrat la cabine.

În actul secund, Dragoş Chelba trimite aceeaşi formulă cu care a început partida, fără nici un rezultat pe tabelă însă. Văzând ca Metalul este o echipă a cărui defensivă nu cedează uşor, recurge la o schimbare; Ciobanu îi lasă locul lui Condrea, care la prima atingere de balon din actul secund şutează năpraznic, anunţând parcă golul al treilea; 3-1 se face imediat, şi băieţii în verde începeau să răsufle uşuraţi.

Dorind prospeţime în joc, antrenorul nostru mai face o schimbare; Matei îi lasă locul lui Gavrilă, care în trei minute face un hatt-trick de zile mare. O achiziţie excelentă reuşită de conducerea echipei! Minutul 35 aduce un nou gol pentru Chedra, acelaşi Gavrilă mai şutează o dată puternic şi mingea se opreşte lângă stâlpul din stânga al porţii. Patru goluri, aşadar, şi un scor în care nu mulţi credeau la început; 7-1. Butufei iese şi el la rampă nu numai din postura de servant, un minut mai târziu, când înscrie pentru un 8-1 neverosimil, lăsându-i locul în teren lui Ciobanu, care îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor în ultimul minut de joc. 9-1, şi Chedra urcă pe locul 1.

Felicitări tuturor celor implicaţi în această partidă reuşită de băieţii noştri, felicitări şi adversarilor pentru efortul depus.

Vladimir Butufei: „Scorul nu reflectă realitatea din teren.

După meci, jucătorul formaţiei noastre, Vladimir Butufei, a efectuat o scurtă analiză a confruntării: „Am întâlnit o echipă bună a campionatului, cu jucători tehnici, care poate încurc orice adversar dacă sunt în efectiv complet; dovadă fiind şi scorul strâns dinaintea pauzei: 2-1. De altfel, scorul nu reflectă realitatea din teren, deoarece până la sfârşitul jocului, când ne-am desprins pe tabelă, jocul a fost echilibrat. Important este că noile achiziţii încep să se integreze în echipă şi să ne ajute din ce în ce mai mult într-un campionat care pare a fi mai echilibrat ca niciodată, unde campioana din acest sezon se poate decide între 5-6 echipe.”