Sportivii cluburilor de freestyler-kickboxing invadează Costineştiul

Sportivii cluburilor de kickboxing afiliate FRFK se vor reuni la Casa Duca Costineşti, în perioada 27 august – 3 septembrie, pentru a participa la cel mai mare stagiu de pregătire din acest an.

La stagiul de pregătire vor participa sportivii de la cluburile de kickboxing  din Bucureşti şi din ţară. 

”În acest an am decis să ne reunim pe malul Mării Negre, unde în altă parte decât în Costineşti, staţiunea tineretului din ţara noastră.

Vom pune accent pe pregătire, dar vom arăta lumii ca ştim să ne şi distrăm. Pentru noi pregătirea continuă nu este doar un slogan.  În acest stagiu de pregătire vom căuta nu doar să ne depăşim limitele, dar şi să simţim acel vibe, acel sentiment frumos de apartenenţă la marea familie FRFK”, a declarat coordonatorul stagiului de pregătire FRFK, sensei Corina Ilie, antrenor la Clubul Sportiv Co Ryu Bucureşti.

Stagiul va fi organizat înaintea a două competiţii internaţionale.

”Acest stagiu de pregătire ne este util şi nouă, antrenorilor şi conducerii federaţiei, deoarece în timpul antrenamentelor deja vom face o primă selecţie a sportivilor care ne vor reprezenta la Cupa Mondială Judgement Day, care va avea loc in data de 24-25.11.2018 la Targoviste, dar şi la Campionatul Mondial din Italia, care se va desfăşura în această toamnă, între 30 octombrie şi 4 noiembrie.

Sperăm ca şi în acest an imnul României să răsune în prezenţa miilor de practicanţi ai acestui frumos sport din întreaga lume”, a spus şi preşedintele FRFK, Adrian Dejanu.