Infrangere in tiebriek .Universitatea Cluj – Tricolorul LMV Ploieşti 3:2 (17:25, 21:25, 25:19, 32:30, 18:16) Tricolorul LMV Ploieşti a suferit o înfrângere neaşteptată, astăzi, pe terenul penultimei clasate, Universitatea Cluj, pierzând în tiebreak după ce a condus cu 2:0 la seturi şi a avut trei mingi de meci în actul al patrulea.

Gazdele au punctat de două ori la rând în deschiderea setului întâi, însă elevii antrenorilor Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu au preluat rapid iniţiativa, conducând cu 5:3. După aceea, Tricolorul LMV s-a desprins decisiv, după o serie de şapte puncte consecutive, ducând scorul la 12:4.

Chiar dacă echipa din Cluj s-a mai apropiat la cinci lungimi, la un moment dat (scor 20:15), Tricolorul LMV Ploieşti s-a îndreptat spre un succes cu 25:17, în 22 de minute, într-un set în care nu a comis nicio eroare!

Setul secund a început similar cu primul, cu două puncte la rând pentru gazde, care, de data aceasta, s-au distanţat chiar la 5:1, motiv pentru antrenorul Sergiu Stancu să solicite timeout. Momentul a fost de bun augur, jucătorii Tricolorului LMV trezindu-se şi punctând de două ori la rând.

Apoi, Tricolorul LMV a egalat la 6, pentru a prelua conducerea, ulterior, scor 11:9, după trei puncte consecutive. Gazdele au reuşit să echilibreze jocul, revenind în frunte, scor 13:12, dar echipa ploieşteană a replicat printr-un parţial de 7:2.

continuare : 

sursa:http://tricolorullmvploiesti.ro/