Mesaje ale “latinilor “la meciul dintre Petrolul Ploieşti – Pandurii Tg. Jiu 2-1

Vineri, la meciul dintre Petrolul Ploieşti – Pandurii Tg. Jiu, partida contând pentru etapa a 3 a din liga a 2 a, scor 2-1 pentru “lupii galbeni “, suporterii ploieşteni din Peluza Latină au afişat trei bannere cu mesaje adresate Jandarmeriei Romane, în urma incidentelor de la protestul Diasporei din data de 10 august a.c., din Piaţa Victoriei.

Mesajele acestora:

“Aţi ieşit din sate; v-aţi făcut smardoi, nişte SCLAVI conduşi; ne p... m pe voi “

“Ştefănia, fată bună, să-ţi băgăm... în gură “

“După clasele primare aţi depus un jurământ:, JUR să iau lumea la bastoane şi să îi pun la pământ “

De menţionat că aceşti suporteri şi-au încurajat echipa favorită pe întreaga durată a meciului şi nu au folosit materiale pirotehnice, iar mesajele au fost un răspuns ferm împotriva abuzurilor din Piaţa Victoriei.

Mesajele nu existau...

Credem că dacă nu erau acele incidente sau abuzuri din Piaţa Victoriei, acele mesaje nu existau, dat fiind faptul că membrii Peluzei Latine nu au creat probleme la meciurile echipei Petrolul Ploieşti şi au protestat paşnic în data de 4 februarie 2017, atunci când în toată ţara există proteste contra OUG 13. (Protestul îl puteţi vedea în filmarea de mai jos).

Latinii primii care au ajutat familia Ianculescu din Puchenii Moşneni.

Ultrasii de la “Latină “au fost primii care au ajutat o familie din Prahova în Ajunul Anului Nou.

“O tragedie a lovit în seara zilei de data de 23 decembrie 2017, o familie cu 6 copii din comună Puchenii Mari, sat Puchenii Moşneni (jud. Prahova).

Cu o zi înaintea Ajunul Crăciunului fam. Ianculescu, a fost lovită de o mare nenorocire: casa a fost arsă până la temelie de un incendiu puternic, potrivit jurnalulph.ro, (http://jurnalulph.ro/administraţie/39488-pericol-de-explozie-in-prahova-incendiu-la-o-locuinta-din-puchenii-mari-langa-care-era-o-magazie-cu-100-tone-azotat-de-amoniu-video.html), focul a afectat 200 mp din casă, potrivit unor surse incendiul ar fi izbucnit de la o sobă.

Ajunşi imediat la faţa locului, pompierii prahoveni au reuşit să stingă focarul de incendiu în aproximativ 25 minute, evitându-se o tragedie mai mare, la 10 metri de casa aflându-se un rezervor de motorină şi o magazie cu 100 tone azotat de amoniu în saci.”

Detalii aici: http://infoploiesticity.ro/social/1076-impreuna-pentru-oameni-impreunapentrufamilia-ianculescu-dinpuchenii-mosneni-foto.html

Atunci un reprezentant al Info Ploieşti City a însoţit caravana Peluzei Latine care a dus mâncare, haine şi jucării pentru familia Ianculescu.

“Latinii “au fost cu 4 maşini şi o dubiţă la Puchenii Moşneni.

Info Ploieşti City nu are contract de promovare/publicitate cu Peluza Latină.

Pentru a elimina orice speculaţii, nu avem nici o înţelegere, niciun contract cu Peluza Latină, grupul United sau Knot respectiv cu nici un grup de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti, aşadar nu putem fi acuzaţi de vreo legătură cu aceştia.

Într-adevăr, pe acest site au fost mai multe articole legate de Peluză Latină sau suporterii echipei Petrolul Ploieşti, articole care NU au fost plătite sau “comandate “de aceea MENŢIONĂM că nu putem fi confundaţi cu “ultrasii “.” huliganii “, etc., noi la acel moment am redat faptele aşa cum au fost văzute.

Nu violenţei.

Info Ploieşti City NU PROMOVEAZĂ VIOLENŢA fizică sau verbală, dar reflectă realitatea aşa cum este.

Cei care se simt “lezaţi “prin intermediul site-ului nostru ne pot scrie la adresa de e-mail: infoploiesticity@yahoo.com .