Vine prima victorie “acasă” in liga a 2 a ? Petrolul Ploiesti-Pandurii Tg.Jiu ( conferinta de presa )

Azi, joi 16 august a.c., la sala de conferinţe a stadionului “Ilie Oana “a avut loc conferinţa de presa premergătoare partidei dintre Petrolul Ploieşti şi Pandurii Tg. Jiu, partida care face  parte din etapa a 3 a din Liga a 2 a – Casa Pariurilor.

La conferinţa au fost prezenţi antrenorul “lupilor galbeni “Leo Grozavu şi jucătorii Arpad Tordai şi Alex Ţigănaşu.

Declaraţii:

Leo GROZAVU:” Întâlnim o echipă tânără, cu jucători talentaţi care vor să se remarce. Avem însă încredere că vom continua procesul de îmbunătăţire a jocului nostru şi vom obţine victoria. Mai este nevoie de timp, am mai spus asta, dar ritmul nostru creşte de la joc la joc. Trebuie să câştigăm”.

„Jucăm acasă şi, desigur, cu toţii ne dorim să câştigăm. Ştim că ne aşteaptă o partidă dificilă, ca toate celelalte, pentru că întâlnim o echipă care nu a cunoscut nici ea înfrângerea în cele două jocuri disputate până acum, dar pe noi nu ne interesează decât victoria şi sunt convins că băieţii vor da totul pe teren pentru a o obţine”.

„Pandurii este o echipă formată din jucători tineri, talentaţi, care joacă fără presiune şi care vor vrea, desigur, să se remarce. Dar sunt convins că vor fi multe momente în care îi vom pune sub presiune şi sper să fim mult mai inspiraţi decât am fost în prima etapă, contra Snagovului. Au trecut două runde, băieţii au căpătat mai multă în credere şi au, acum, şi ritm de joc. Mă aştept, de la meci la meci să fim mai buni, încă mai este nevoie de timp ca să ne consolidăm şi ca grup, dar asta nu înseamnă cu nu ne aşteptăm la o partidă bună şi la o victorie contra Pandurilor”.

Alex ŢIGĂNAŞU:” Va fi dificil dar noi avem un singur gând, obţinerea victoriei. Echipele care joacă cu noi se apără, în primul rând, aglomerează zona defensivă fiind greu să îi desfacem. Eu sunt din ce în ce mai bine după perioada de accidentare şi mă apropii de potenţialul meu obişnuit”.

„Evident, ne dorim să obţinem toate cele trei puncte. Trebuie să fim calmi, să nu ne precipităm aşa cum am făcut-o în prima etapă, să ne facem jocul nostru şi să câştigăm. Sperăm să vină cât mai multă lume la acest meci, astfel încât să ne bucurăm împreună, la final, pentru victorie”

Arpad TORDAI:” „Va fi o nouă provocare pentru noi, dar trebuie să câştigăm. Ştim că au o echipă tânără, destul de bună în ofensivă, însă va trebui să găsim soluţiile astfel încât să o neutralizăm. Va fi important să ne facem jocul nostru, iar pentru mine este foarte bine că apărarea îşi face datoria şi că, până acum, adversarele noastre nu şi-au creat prea multe ocazii de gol”

De asemenea în cadrul conferinţei de presă, antrenorul “lupilor galbeni “a vorbit şi despre ultimele două transferuri (Noe Acosta şi Toto Tamuz):

„Tamuz are o perioadă lungă de inactivitate, dar cu toţii ne-am pus speranţele şi încrederea în el. Acum, ne dorim ca, la rândul lui, şi Toto să fie motivat suplimentar de această revenire într-un loc în care a fost apreciat şi unde s-a simţit foarte bine. Are foarte mult de recuperat, din toate punctele de vedere, iar în momentul în care va ajunge cât mai aproape de forma sportivă optimă voi spune mai multe despre el. Dacă el va fi cât mai aproape faţă de ceea ce a fost în trecut la Petrolul, atunci, în mod cert, va aduce plus-valoare echipei. La fel, Acosta este un jucător cu foarte multă experienţă şi cu foarte multe meciuri disputate în ultimii ani la nivelul primei ligi din Grecia. Şi în cazul lui sperăm să vină cât mai rapid, ca formă sportivă, aproape de noi, pentru că avem nevoie de orice jucător care poate creşte nivelul echipei, iar el este unul dintre aceştia”.

Bilete sunt disponibile şi până la ora meciului.

 Biletele pentrul meciul dintre FC Petrolul Ploieşti şi Pandurii Tg. Jiu pot fi procurate şi mâine de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, începând cu ora 09.00 până la ora 18.00, atunci când va începe meciul.

Preţurile sunt următoarele:

 8 lei (peluze)

12 lei (Tribuna II)

 20 lei (Tribuna I)

25 lei (Tribuna 0).

Partida va fi arbitrată de Sergiu Popa (Aiud) – Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmboviţa) şi Erchian Ionus (Constanţa), arbitru de rezervă va fi Bogdan Dumitrache (Bucureşti).

Observatori: Ioan Silviu Veronel (Galaţi) şi Dorinel Dincă (Călăraşi).