Petrolul Ploiesti,victorie clara in

Petrolul a bifat primul succes al sezonului, impunându-se categoric în meciul disputat, la Chiajna, cu CS Baloteşti. “Lupii” au câştigat cu scorul de 3-0, diferenţă stabilită încă din prima repriză, prin “dubla” lui Lucian Cazan şi “eurogolul” lui Claudiu Herea.

După startul poticnit din prima etapă, “lupii” au turat motoarele la Chiajna, acolo unde au făcut o adevărată demonstraţie de forţă în confruntarea cu CS Baloteşi. Echipa lui Leo Grozavu şi-a făcut repede meciul uşor, pentru că a deschis scorul încă din minutul 3, prin CAZAN (3 – fundaşul central al ploieştenilor a împins balonul în plasă, din preajma liniei porţii, după un corner bătut de pe dreapta), „galben-albaştrii” având, astfel, cadrul perfect pentru a impune, mai apoi, ritmul ostilităţilor.

Şi, chiar dacă, ulterior, amfitrionii au dat ceva emoţii, la şuturile lui Marin (24), Dedu (31) şi Nicolae (33), la ultimul mingea “muşcând” din bara din stânga lui Tordai, lucrurile aveau ca, până la pauză, să se aşeze definitiv pe un făgaş favorabil “găzarilor”. HEREA (34) a majorat diferenţa cu o execuţie superbă, un  şut plasat la colţul lung, de la 18 metri, lateral stânga, cu care l-a “taxat” pe Fulga, prins la prima bară, iar CAZAN (41) a realizat “dubla”, înscriind, tot după un corner, din colţul din dreapta al careului mic.

CONTINUARE

 

Sursa: https://fcpetrolul.ro