Petrolul Ploiesti,egal in primul meci din Liga 2. Petrolul Ploiesti-Sportul Snagov 0-0

Petrolul n-a reuşit să plece aşa cum şi-ar fi dorit în noul sezon, remizând, pe teren propriu, în confruntarea cu Sportul Snagov. S-a terminat 0-0, la capătul unui joc în care „lupilor” le-au lipsit prospeţimea şi luciditatea necesare pentru a face diferenţa pe tabela de marcaj.

Pe o căldură infernală, petroliştii s-au sufocat, la propriu şi la figurat, la prima întâlnire oficială, din acest sezon, cu propriii suporteri. Avizaţi de faptul că vor întâlni o echipă adversă arţăgoasă, bine închegată, „lupii” n-au reuşit să găsească soluţiile pentru a obţine rezultatul dorit, fiind nevoiţi să se mulţumească, în cele din urmă, doar cu un singur punct, justificat după modul în care s-au derulat ostilităţile pe teren.

Snagovul a fost echipa mai periculoasă în prima repriză, în care şi-a creat şi două situaţii mari de a deschide scorul, ambele avându-i în prim plan pe Tordai şi Gîţ. Prima dată, în minutul 26, jucătorul oaspeţilor n-a reuşit să profite de o ieşire neinspirată dintre buturi a lui Tordai şi a trimis, de la 22 de metri, la o palmă de poarta părăsită, pentru ca, şapte minute mai târziu, portarul ploieştenilor să aibă, de această datpă, o intervenţie cu adevărat salutară, salvând, cu piciorul, la şutul expediat de Gîţ de la 10 metri, lateral dreapta.

CONTINUARE : 

sursa:FCPetrolul.ro