Fotbal – spectacol şi distracţie la Academia de minifotbal Strejnicu. MFC Ploiesti-Nationala Artiştilor 4-6

Sâmbătă, la Academia de fotbal de la Strejnicu a fost organizat un meci de minifotbal de “gală “intre MFC Ploieşti şi “Naţională Artiştilor “(Campioana Mondială), partida fiind câştigată de “artişti “cu scorul de 6-4.

Amicalul a fost urmărit de sportivii de la Florin Ghiţă Academy (cei care au încurajat echipa ploieşteana), pe toată desfăşurarea partidei; presa locală dar şi invitaţi.

Pentru “artişti “au evoluat: Răzvan Oprea (Leonard) şi Andrei Mateiu (Costeluş), Kamara Ghedi şi Ral Flo Wehrlen, Cristian Dumitrache (Găină), Anghel Iustin, Decebal Nae, Daniel Chiriţă (antrenorul Naţionalei Artiştilor) şi Marius Popă (dj Radio Prahova).

La MFC Ploieşti au jucat: Vlad Badea, Cristi Stan, Florin Ghica, Mihai Şerban, Mihai Vanghele, Sebastian Miu, Şerban Crăciun, Roberto Alecsandru,Danut iancu,Eugen Rudaru.Antrenor : Gabriel Georgescu . 

Au arbitrat: Cristi Nica, Gabriel şi Laurenţiu Piciu

Marius Popa, debut cu gol şi pasă de gol.

La “naţională artiştilor “a jucat şi Marius Popa (dj şi realizator la Radio Prahova) acesta a marcat un gol şi a dat o pasă de gol.

Academia de minifotbal Strejnic, un loc plin de linişte şi relaxare.

Academia de mini fotbal este situate în imediata apropiere a Aerodromului „Gheorghe Bănicescu” din localitatea prahoveană Strejnicu, comună Târgşorul Vechi.

Cei care vizitează complexul se pot bucura de multă linişte şi relaxare, de altfel aici se pot organiza aici petreceri de familie, zile de naştere, petreceri corporative sau private, întâlniri de afaceri şi seri de karaoke.