Taznmanieni campioni la Ploiesti - CRSE 2018

In weekendul 8-10 iunie 2018 , Asociatia Liga Mini Fotbal (LMF) a organizat Campionatul Regional de Minifotbal Sud Est, in parteneriat cu Federatia de Minifotbal.


Au fost prezente echipe din 9 judete, iar cele mai bune 4 echipe s-au calificat la Turneul National Alba Iulia.

Campioana turneului a fost Taznmannschaft Bucuresti, care a trecut in finala de formatia buzoiana Condor Fortuna cu scorul de 6-1.
In finala mica s-au intalnit doua echipe targovistene, Young Boys reusind sa ocupe ultimul loc pe podium, in dauna echipei TIV, in urma victoriei cu scorul de 2-0.

La acest turneu au fost prezente si doua echipe din Prahova, Viking Pruszynski si Chedra Tax Doelpan.

Vikingii, cu un lot format din campioni ca Daniel Chirita, Amansio Paraschiv, au fost la prima reprezentatie la nivel national, insa nu au reusit sa iasa din grupe, in timp ce mult mai experimentata, echipa ploiesteana, Chedra Tax Doelpan s-a calificat in sferturi. Ploiestenii s-au intalnit in sferturi cu echipa TIV Targoviste, care a avut in component un portar in mare forma.  Au fost multe faze de poarta, insa cei care au preluat initiativa au fost jucatorii echipei TIV, reusind sa marchze de doua ori in poarta ploiestenilor, care insa au revenit si au reusi sa restabileasca egaliatea, iar la finalul timpului regulamentar scorul arata 2-2. Chedra Tax Doelpan Ploiesti a pierdut insa la loteria loviturilor de departajare si sansa de a merge mai departe la turneul final.

Per total, am avut parte de un weekend plin de minifotbal, cu 32 de meciuri, faze spectacol, goluri multe si foarte multi suporteri.
In urma turneului echipa campioana a primit licenta pentru Minifootball Champions League.

Multumim partenerilor competitiei Viking Prusynzki, Vigo Hotel, Fortuna Sports si lui Daniel Chirita la baza caruia s-au desfasurat meciurile din cadrul CRSE 2018.

In weekendul urmator, 15-17 iunie, va avea loc la Oradea – Campionatul National al Firmelor, acolo unde orasul Ploiesti va fi reprezentat de echipa New Look Advertising.