Jean Prunescu, fundaşul “lupilor galbeni “îşi scoate tricoul de joc la licitaţie, pentru cazul Mayey Ştefan

Unul dintre cei mai îndrăgiţi jucători ai echipei Petrolul Ploieşti, fundaşul Jean Prunescu,  face un gest caritabil pentru  micuta  Maya  Ştefan.

 Mic istoric Maya Ştefan

Ştefan Maya, este o fetiţă în vârstă de (doar) 6 ani, din Ploieşti, care suferă de dipareză spastică, micuţa având nevoie urgenţă o operaţie în Turcia. 
Fetiţa s-a născut în noiembrie 2011, naşterea să prematură i-a provocat o leziunea a sistemului nervos, ceea ce a dus la un diagnostic crunt... dipareză spastică.
Încă de la naştere, fetiţa a urmat mai multe tratamente, gimnastică medicală şi kinetoterapie, însă cu timpul a apărut şi o displazie de şold.
Operaţie costisitoare.
Maya are nevoie urgentă de bani pentru o operaţie.
Suma necesară pentru o operaţie de rizotomie dorsală selectivă, 4 zile de recuperare post-operatoare şi cazare pentru un însoţitor ajunge la 23.000 $.
Operaţia urmând a avea loc în Turcia.
Pentru a ajuta la strângerea sumei necesare, părinţii săi au înfiinţat “Asociaţia Ştefan Maya”.

Pe data de 12 august 2016, Info Ploieşti City a organizat un eveniment caritabil pentru Maya, în Sala Coloanelor a Palatului Culturii Ploieşti, detalii aici: http://infoploiesticity.blogspot.ro/2016/08/spectacolul-ploiestiul-alaturi-de-maya.html

De atunci până acum părinţii Mayey au făcut eforturi mari pentru a strânge suma necesară operaţiei, tratamentului şi recuperării, dar din păcate cei care la începutul campaniei erau “puşi pe fapte “mari, au cam ignorat cazul.

 

Jean Prunescu îşi scoate tricoul la licitaţie, pentru Maya Ştefan.

Fundaşul “găzarilor “vine în ajutorul unei cauze umanitare, acesta urmând ca să-şi scoată tricoul de joc, din liga a 3 a, pentru Maya Ştefan, propunerea venind din partea site-ului Info Ploieşti City, site care susţine în continuare “cazul Maya Ştefan “

Potrivit fotbalistului, licitaţia va începe de la suma de 100 euro, tricoul de joc va fi înmânat câştigătorului, la meciul din ultima etapă a ligii a 3 a, Petrolul Ploieşti – CS Popeşti Leordeni, partida ce va avea loc, sâmbăta 26 mai 2018, pe stadionul “Ilie Oana “.

Pentru cei care doresc să achiziţioneze tricoul fotbalistului “lupilor galbeni “, a fost creat un eveniment pe facebook la linkul https://www.facebook.com/events/182003115953395/, procedura fiind simplă.

Campania continua pe facebook:

 Păşeşte alături de Maya!
“Mami, eu de ce nu pot să merg?” este întrebarea care bântuie gândurile noastre. Răspunsul este afecţiunea care îi umbreşte copilăria, paralizia cerebrală (CP).
Maya s-a născut în noiembrie 2011, iar de la 3 luni a urmat şedinţe de kinetoterapie şi masaj. La vârsta de 5 ani am reuşit să o supunem operaţiei de rizotomie dorsală selectivă la clinica Acibadem din Istanbul, rezultatele fiind încurajatoare.
Acum, la 1 an şi jumătate de la operaţie, încrederea este şi mai mare după ce am văzut progresul fabulos după câteva săptămâni intense de muncă. Am evoluat de la mersul de-a buşilea la mersul cu cadru. Echipele de terapeuţi care au lucrat cu Maya în ultima perioadă au fost încântate de felul în care evoluează recuperarea ei. Pentru a continua pe aceeaşi linie ascendentă, trebuie ca sesiunile de recuperare să alterneze în mod continuu. Centrele care sunt recomandate Mayei şi în care se munceşte cu adevărat sunt puţine la număr, le poţi număra pe degetele de la o singură mână, însă costurile pentru un ritm susţinut şi de “performanţă” depăşesc 35.000 € pe an.
De aceea avem nevoie de ajutorul vostru pentru a continua şi a putea privi cu optimism spre viitor
Vă mulţumim pentru sprijin!
https://www.facebook.com/donate/197592654176194/648019118864458/


#SHARE #INVITE #DONATE 
Diverse evoluţii le puteţi urmării pe pagina noastră de facebook, Asociaţia Ştefan Maya (https://www.facebook.com/AsociatiaStefanMaya/)


Cei care doresc să o ajute pe Maya au la dispoziţie contul bancar:
RO43BTRLRONCRT0340836901 (deschis la Banca Transilvania Ploieşti) 
Titular Asociaţia Ştefan Maya
PayPal: octav.stefan@yahoo.com
Telefon: 0766 670 351
www.facebook.com/AsociatiaStefanMaya/

 

Menţionăm că Jean Prunescu, vrea prin acest gest să ajute oamenii care au probleme de acest gen.