In timpul meciului dintre Petrolul Ploiesti – CS Mioveni 2, de sambata 12 mai 2018,incheiat cu victoria lupilor cu scorul de 3 -1 , victorie care a  a adus (matematic )promovarea ploiestenilor in liga a 2 a , suporterii gazarilor din tribuna a 2 a ,au afisat mesajul " Daca Petrolul e un pacat,atunci...Dumnezeu sa ne ierte ",mesajul avand ca tema , ca nu este pacat sa tii cu Petrolul Ploiesti.

De mentionat , ca si la aceasta partida,tribuna a 2 a fost plina .

Peste 2000 lei stransi din donatii.

Inainte,in pauza si dupa meci , suporterii "lupilor galbeni " au facut donatii pentru coregrafia de la tribuna a 2 a,suma totala a acestora a fost de 2218 lei .

" Multumim tuturor suporterilor ploiesteni care au raspuns apelului nostru si au pus cat au putut pentru  realizarea coregrafiei.
Suma stransa in cateva ore este:
2218 lei,bani stransi la Pomul Verde si in tribunã.
Acum ne apucam de treaba si pe 26 ( n.r. mai ) va asteptam in numar cat mai mare la stadion pentru  a realiza impreuna ceva frumos.
Tribuna 2 trebuie sa fie plina si sunt sigur ca va fi.
HAI PETROLUL."

De precizat ca  : gruparile T 2 ,Young  Wolves ,  ADGA si LCST ,fac  eforturi pentru a realiza coregrafia de la Tribuna a 2 a, coregrafie ce va fi afisata la ultimul meci din campionat,sambata 26 mai a.c.,lupii urmand sa intalneasca “acasa” pe CS Popesti Leordeni .