Sarbatoare la Ploiesti .Lupii galbeni au promovat in liga a 2 a .

„Exilul” s-a încheiat! Petrolul merge în Liga a II-a, după ce şi-a asigurat şi matematic promovarea, la capătul meciului de astăzi cu CS Mioveni 2. A fost 3-1 în confruntarea disputată pe „Ilie Oană”, golurile formaţiei noastre fiind marcate de către Chindriş, Nini Popescu şi Velisar.

Petrolul mai avea nevoie de un punct ca să declanşeze fiesta promovării, dar a trebuit să treacă aproape o repriză de suferinţă până când rezultatul mult aşteptat a început să se contureze. Asta pentru că, după o primă ocazie a meciului trecută în contul „lupilor”, la şutul lui Saim Tudor (15) scos de la colţul scurt de către Sima, oaspeţii au fost cei care au „deschis” tabela, COMĂNESCU (21) executând impecabil o lovitură liberă de la aproape 25 de metri, direct în vinclul din stânga lui Avram.

Replica ploieştenilor a venit repede, dar Arnăutu (28), rămas cu mingea la picior în faţa porţii după o „foarfecă” a lui Ciocâlteu, n-a reuşit să treacă balonul de Sima, lăsând, astfel, să mai planeze emoţiile peste „Ilie Oană” preţ de câteva minute. Adică până când, la un corner de pe stânga bătut de către Nini Popescu, mingea a ajuns la CHINDRIŞ (40), iar „căpitanul” petroliştilor a găsit, din 6 metri, drumul spre plasa porţii adverse, marcând, la momentul potrivit, primul său gol stagional.

CONTINUARE SI GALERIE FOTO AICI : https://fcpetrolul.ro/sa-fie-sarbatoare/

Sursa:FC Petrolul Ploiesti