” Academia de Mini Fotbal” a fost deschisa pentru amatorii de fotbal în aer liber. Din data de 1 martie a. c, iubitorii fotbalului din Ploieşti şi localităţile învecinate, pot practica acest sport la 10 minute de oraş.
” Academia de Mini Fotbal” – complexul sportiv şi-a deschis porţile.
Acesta se afla în comuna Strejnic, vis a vis de aerodromul “Gheorghe Bănciulescu “şi oferă un pachet de preţuri pentru toţi iubitorii fotbalului sau al sportului.
Sportul te învaţă să câştigi cinstit. 
Sportul de învaţă să pierzi în mod demn. 
Prin urmare, sportul te învaţă de toate. 
Te învaţă ce este viaţa. 
E.Hemingway
Vă aşteptăm cu vestiare, duşuri şi un local modern aici fiind locul, unde joci fotbal bine pe un teren de calitate, totul pentru clienţii noştri!!!
Şi nu în ultimul rând, luna aprilie vine şi ea cu o ofertă imbatabilă de preţuri! 
60ron/oră fără nocturnă
70ron/oră cu nocturna 
Ofertă valabilă integral toată luna Aprilie!” este postarea de pe pagina oficială de facebook a complexului (https://www.facebook.com/ArenaMiniFotbal)

” Academia de Mini Fotbal” este dotată cu un teren de minifotbal (nocturnă), o parcare mare, având şi alte facilitate (bar, karaoke, tenis de masă, loc pentru grătar, terasă, cameră pentru copii). 
Cei care doresc să închirieze locaţia şi pentru evenimente private au la dispoziţie 50 de locuri.
Informaţii şi rezervări puteţi suna la 0744.481.624.
Complexul de agrement” Academia de Mini Fotbal” susţine şi echipa de fotbal Petrolului 52 Ploieşti, administratorii bazei punând la dispoziţia “lupilor galbeni “terenul de antrenament şi facilităţile acesteia.