Marcel Catinca are nevoie de ajutorul lupilor galbeni. Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei Petrolul Ploieşti în perioada anilor 90, Marcel Catinca (fost mijlocaş) are nevoie urgentă de ajutorul lupilor galbeni.
Fostul mijlocaş, are nevoie urgentă de suma de 7 000 lei, aceasta fiindu-i de folos pentru o operaţie la ficat, operaţia urmând să fie efectuată pe data de 3 aprilie 2017.

Sâmbătă donaţii la “Pomul Verde “.
Sâmbătă, 4 martie a.c., începând cu ora 13.00, la Restaurantul “Pomul Verde “vor fi amplasate 2 urne pentru cei care doresc să-l ajute financiar pe Marcel Catinca şi familia acestuia.

” Haideţi să demonstrăm încă o dată că haita nu lasă în urmă pe unul de-al lor.
Vă aşteptam sâmbătă la Pomul Verde între orele 13.00 - 15.00 înaintea meciului cu CS Păuleşti.” Este mesajul postat de un suporter petrolist, pe pagina sa de socializare.

Info Ploieşti City face un apel către suporterii petrolişti, să vină în sprijinul familiei lui Marcel Catinca şi să dea (din nou) dovada că spiritual “lupilor galbeni “nu moare.

După retragere a fost antrenor la grupele de juniori ale echipei Petrolul Ploieşti, apoi la echipa de seniori a CSM Ploieşti.
Marcel Catinca s-a născut la data de 9 noiembrie 1963 şi a jucat la Petrolul Ploieşti, 6 sezoane în perioada 1987-1993, având la activ şi 2 partide în Cupa UEFA, în sezonul 1990/1991 în dublă cu Anderlecht Bruxelles.