Copiii de la CSC Dumbrăviţa 2014 sunt vicecampionii Croco Cup Tournament

Aflată la prima ediţie, această competiţie dedicată fotbalului juvenil şi-a desemnat învingătorii şi pentru grupa 2014, la baza sportivă Premier Arena din Moşniţa Nouă. 

UTA ARAD este câştigătoare trofeului Croco Cup, echipa arădeană impunându-se în finală contra jucătorilor de la CSC Dumbrăviţa cu scorul de 3-1, podiumul fiind completat de CSC Ghiroda.

”Au fost două săptămâni încărcate, dar pline de emoţii şi bucurie, deoarece fericirea oricărui părinte se amplifică prin reuşitele copiilor. Suntem mulţumiţi că ne-am îndeplinit obiectivul şi am organizat aceasta competiţie la cele mai înalte standarde după cum am promis încă de la început. Îmi doresc să felicit şi să mulţumesc, de asemenea, partenerilor noştri şi tuturor celor care au crezut şi s-au implicat în acest proiect. Ne propunem ca următoarea ediţie Croco Cup să fie desfăşurată în mai multe oraşe simultan, iar câştigătoarele să se califice la faza internaţională, unde vor participa juniorii unor cluburi renumite din fotbalul european”, spune Preda Marius CEO Share Events.

Echipa de fotbal de la CSC Dumbrăviţa 2014, din judeţul Timiş, a demonstrat încă o dată că prin pasiune, determinare şi muncă în echipă se pot atinge cele mai mari culmi! 

Cu fiecare pas, cu fiecare gol, cu fiecare moment de rezistenţă, copiii au arătat că sunt adevăraţi luptători.

”Această victorie nu este doar un trofeu, ci şi o mărturie a puterii voastre interioare şi a dăruirii voastre. Continuaţi să visaţi dragii mei, să vă antrenaţi şi să urmăriţi îndeaproape obiectivele voastre. Felicitări din toată inima mea pentru acest triumf extraordinar! Sunteţi o sursă de inspiraţie pentru toţi cei din jurul vostru. Continuaţi să străluciţi şi să ne faceţi mândri!”, a scris Alina Sperlea pe reţelele de socializare, după ce le-a înmânat premiile campionilor.


Carmen Vasilescu - PR