Clubul Prahova Ploieşti anunţă că nu va disputa meciul de Cupa României feminin din data de 10 septembrie 2023
 
UPDATE:

Prahova Ploieşti informează că reprezentanţii clubului au hotărât să dispute partida de fotbal feminin din primul tur al Cupei României.

Meciul cu Petrolul Ploieşti se va juca duminica, 10 septembrie, ora 16.30, pe stadionul Metalul din Filipeştii de Pădure.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Clubul Prahova Ploieşti anunţă că nu va disputa meciul de Cupa României feminin din data de 10 septembrie 2023. 
Partida cu Petrolul Ploieşti ar trebui să se joace pe data de 10 septembrie 2023, ora 16.30, pe stadionul Metalul din comuna Filipeştii de Pădure. 
Nu vom disputa acest meci în semn de protest pentru încercările constante de a ne destabiliza clubul, pentru piedicile permanente pe care le întâlnim în desfăşurarea activităţii noastre, dar şi pentru modul golănesc în care sunt tratate jucătoarele noastre. 
Prahova Ploieşti are ca singur scop dezvoltarea fotbalului feminin în judeţul Prahova şi nu suntem în concurenţă directă cu nicio altă entitate sportivă. Ne dorim doar să demonstrăm că şi fetele pot juca fotbal de calitate, vrem să descoperim jucătoare de valoare şi vrem să arătăm tuturor că şi în Prahova este dezvoltat fotbalul feminin. 
Nu vom da exemple de imixtiune în activitatea noastră, din dorinţa de a nu da naştere unui scandal mediatic.
Ne asumăm toate penalităţile sportive care vor decurge în urma protestului nostru şi cerem doar să fim lăsaţi în pace pentru a ne desfăşura activitatea în linişte şi în spiritul fair play-ului sportiv. 
Comunicat de presă Clubul Prahova Ploieşti 
Adrian Mihai TEODORESCU
Preşedinte Prahova Ploiesti
Foto ilustrativ/telegrama.ro