Ciprian Ardeleanu TEAM, are ca scop promovarea sportului de de contact din Prahova

Ciprian Ardeleanu TEAM îşi are ca  scop promovarea sportului de contact şi se adresează iubitorilor de sport de toate vârstele.

 Echipa face parte din ACS Dinamo Victoria Ploieşti, fondatorul clubului fiind Radu Adrian Teodorescu, care la rândul lui este un mare susţinător al acestui sport, băiatul acestuia (Bogdan) fiind unul dintre TEAM-ului.

Recent, ACS Dinamo Victoria Ploieşti a fost preluat de Sensei Ciprian Ardeleanu, dublu campion naţional, dublu medaliat la Campionatul European şi medaliat cu aur vara trecută la Los Angeles în Campionatul Mondial al Poliţiştilor şi Pompierilor-categoria Golden Boy. El promovează în continuare acest sport şi continuă descoperirea de noi talente în rândul iubitorilor sportului de contact de toate vârstele. Ciprian Ardeleanu TEAM este o echipă dinamica, de toate vârstele, dornică de mişcare şi afirmare. Cea mai recentă competiţie a fost cea din data de 24.02.2018 Campionatul Naţional de Freestyle Kickboxing, unde au participat elevii noştri: Teodorescu Bogdan - freestyle light 55 kg 10-12 ani, Marin Liviu- freestyle light 55 kg 10 12 ani şi Alexandru Tandarescu 55 kg. Antrenamentele se ţin la două ori pe săptămână pe Str. Dediţel, la Şcoală 24, Ploieşti, marţi şi joi între orele 19:00-21:30.

“ În curând vom deschide o şcoală şi în Oraşul Vălenii de Munte , urmăriţi-ne pe facebook (https://www.facebook.com/groups/1709545729139616/

) pentru detalii. Toţi elevii clubului sunt personal antrenaţi de campionul nostru, Sensei Ciprian Ardeleanu. De noul concept Ciprian Ardeleanu TEAM se ocupă o echipă formată din trei oameni, Andra Georgescu, de profesie arhitect, dar pasionată (novice) de sportul de contact, elevă a acestui club de asemena şi părinţii devotaţi ai micilor noştri campioni, Teodorescu Dana Claudia şi Sebastian Marin.

Membrii fondatori sunt Teodorescu Adrian Radu, Teodorescu Claudia Daniela şi George Drăgan”