Daniel Chiriţă sărbătorit aşa cum se cuvine. Kiru a organizat un superb spectacol fotbalistic

Ziua de sâmbăta, 24 martie 2018, va rămâne în memoria lui Daniel Chiriţă, mult timp.

La împlinirea vârstei de 44 ani, Kiru a sărbătorit alături de mulţi fotbalişti de valoare, vedete ale fotbalului românesc, acolo unde îi place cel mai mult... pe terenul de fotbal, prin organizarea unei gale a fotbalului “Legenda lupilor-Cupa Daniel Chiriţă “.

Nu este vorba de un teren normal de fotbal, este vorba de unul mic, cel de sală.

Sâmbăta, peste 1000 de spectatori au asistat la un regal fotbalistic, organizat de Daniel Chiriţă promotorului Adrian Troscenco şi Valeria Sabo (consultant de imagine).

Desfăşurarea competiţiei:

Turneul a fost organizat în două grupe, iar primele 2 clasate au jucat semifinalele, astfel.

În grupa 1 au fost repartizate echipele de old-boys: Rapid, Steaua şi Dinamo (toate 3 din Bucureşti), iar în grupa a 2 a; Petrolul Ploieşti, FC Argeş Piteşti şi Naţională Artiştilor.

Rezultate grupa 1.

Steaua – Dinamo 1-1

Rapid – Dinamo 0 -1 (Badea)

Steaua-Rapid 4-1 (Ciocoiu (2 goluri), Mozacu, Nicolita – Schumacher.

1. Steaua

2. Dinamo

3. Rapid

Rezultate grupa 2

Naţională Artiştilor – FC Argeş 4-1 (Tăvi Clondea, Mitu, Mateiu, Dumitrache – Vintila.

Petrolul Ploieşti – FC Argeş 4-1 (Daniel Chiriţă, Cătălin Burlacu, Costel Ilie, Pârlog – Traian)

Petrolul Ploieşti – Naţională Artiştilor 1-1 (3-2 la loviturile de departajare)

În timpul regulamentar de joc pentru “lupii galbeni “a marcat Grama, respectiv Mitu (pentru artişti).

Clasament

1. Petrolul Ploieşti

2. Naţională Artiştilor

3. FC Argeş

În semifinale s-au întâlnit (în meci direct) câştigătoarele celor două grupe, respectiv ocupantele locului 2, astfel Petrolul cu Steaua, Naţională Artiştilor cu Dinamo.

În prima semifinală, Dinamo a învins greu Naţională Artiştilor cu scorul de 2-1, pentru “câini “au înscris Marica şi Danciulescu, respectiv Dumitrache.

Petrolul – Steaua, o semifinală cu suspans şi un joc la limita regulamentului.

 Petrolul, a învins Steaua după un meci în care “lupii “au fost încurajaţi (în unele momente, frenetic) dar şi cu un joc al “oaspeţilor “, la limita regulamentului Banel Nicolita şi Petre Marin, fiind luaţi în vizor de public şi probabil uitând că este un turneu amical şi jocul trebuie să se desfăşoare în spirit de fair play şi că în “sală “.

Scorul a fost 4-3 (după loviturile de departajare), pentru Petrolul au înscris: Grama, Costel Ilie, Daniel Chiriţă şi Costache, pentru “oaspeţi “Aliuţă, Nicoliţă şi Ciocoiu.

Petrolul Ploieşti, câştigătoarea turneului.

Faţă de jocurile din semifinale, Petrolul şi Dinamo au oferit un meci spectaculos, dincolo de rivalităţi.

Execuţii de manual, ratări de ambele părţi şi 4 goluri, au fost ingredientele timpului regulamentar de joc.

Scorul a fost 2-2, prin golurile marcate de Lara Costache şi Ciprian Pura pentru “gazde”, oaspeţii marcând prin Marius Niculae şi autogolul lui Lara Costache.

La loteria penaltyurilor, au înscris Grama, C. Ilie şi Chiriţă (pentru Petrolul) respectiv Iftodi şi Raduta. A ratat Marius Niculae.

Lotul” lupilor galbeni “a fost următorul:

Portari: Preda, Ion Catană.

 Jucători de câmp: Chiriţă, Abăluţă, Grama, Zafiris, Costache, Zmoleanu, Pitulice, Pârlog, C. Ilie, Matei. Din echipă au mai făcut parte senatorul Emanoil Savin, boxeurul Leonard Doroftei şi baschetbalistul Cătălin Burlacu, prieteni ai sărbătoritului.

Competia a fost arbitrata  de: Cristi Nica, Florin Chivulete şi Marin Marcel – a şi avansat teoria potrivit căreia o selecţionată a celor mai talentaţi fotbalişti prezenţi la “Legendă Lupilor”, bine antrenată, ar putea face faţă cu brio primei ligi din România! Şi nu este chiar departe de adevăr...

La eveniment printre multe vedete din fotbal au fost prezenţi seniorul Mircea Dridea (Preşedinte de onoare Petrolul Ploieşti) Silviu Crângaşu (Director CSM Ploieşti), senatorul de Prahova, Emanoil Savin şi Primarul mun. Ploieşti, Adrian Dobre.

Ziua s-a încheiat printr-un party organizat de Daniel Chiriţă, la un restaurant din Ploieşti.

Împreună pentru Maria

La eveniment s-a prezentat şi cazul Mariei, o fetiţă de 4 ani, care a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică, fiind născută prematur la 26 de săptămâni de sarcină, având 1150g. Această boală nu îi permite să-şi susţină singurică capul, să stea în fund, să vorbească sau alte lucruri obişnuite pentru un copil de 4 ani. Medicii din România au fost sceptici cu privire la posibilitatea de recuperare a Mariei, unii dintre aceştia spunând familiei că e posibil până la vârsta de 20 de ani să înceteze din viaţă, alţii afirmând că aceasta nu se va recupera niciodată. Însă pentru Maria există o şansă în Turcia, unde i se pot face injecţii cu celule stem, micuţa putând să se recupereze cu ajutorul acestor injecţii.

Alte detalii aici: https://www.facebook.com/groups/148291605846422/

Pentru acest caz a fost organizată o strângere de fonduri cu câteva urne şi jucătorii din Naţională Artiştilor au intrat pe teren cu un banner pe care era scris mesajul “Împreună pentru Maria “.

Conform paginii de facebook https://www.facebook.com/Împreună-pentru-Maria,suma strânsă din donaţii a fost în cuantum de 3783 lei şi 510 euro

 

Donaţii se pot face în conturile:
RO35BRDE441SV06965484410 (LEI)
BRD: Oprea Gabriel-Daniel (tatăl)

RO14BRDE410SV98691214100 (EUR)
BRD: OPREA GABRIEL-DANIEL (TATĂL)
Cod BRDEROBU SWIFT
Cod BRDEROBUXXX BIC

Sau în strângerea de fonduri: https://www.facebook.com/donate/1686222181436942/
Nu trebuie decât să apăsaţi pe "Donează, selectaţi suma propusă sau adaugaţi dvs o altă sumă. Sumă minimă care poate fi donată este 4 euro sau 20 de lei.