Partida dintre FC Petrolul Ploieşti şi CS Tunari a fost amanata

Vremea capricioasă din luna martie a dat peste cap tot programul de pregătire al Petrolului. Întrunit, joi, 22 martie, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, să amâne jocurile din cadrul etapei programată la finalul acestei săptămâni, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Astfel, partida dintre FC Petrolul Ploieşti şi CS Tunari nu se va mai disputa duminică, 25 martie, ci pe data de 3 aprilie, atunci când au fost reprogramate toate jocurile etapei cu numărul XVII-a din cadrul C3.

Cum, la mijlocul săptămânii viitoare, echipa noastră va sta, ca urmare a faptului că Viitorul Domneşti a anunţat că nu va organiza jocul restant din prima etapă a returului, următorul meci oficial al elevilor lui Romulus Ciobanu se va disputa vineri, 30 martie, de la ora 15.00, pe terenul dâmboviţenilor de la CSM Flacăra Moreni.

IMPORTANT: bilete emise, deja, pentru confruntarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi CS Tunari îşi păstrează valabilitatea pentru data de 3 aprilie, atunci când a fost reprogramată întâlnirea!

sursa:https://www.sportonlineph.ro/petrolul/1048-vremea-a-dat-peste-cap-tot-programul-lupilor.html