Reuniune hipică oficială, duminică, pe Hipodromul din Ploieşti - Premiul
 
Cursele hipice vor avea loc, ca de obicei, duminică dimineaţă începând cu ora 10:00, în programul reuniunii regăsindu-se cinci curse de trap şi una de galop, cu principale evenimente Premiul „Take Ionescu” la trap (ora 11:25) şi Premiul „Wathba Stallions Cup 2” la galop (ora 10:30), sponsorizat de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Racing Festival şi organizat în parteneriat cu Federaţia Hipică Română. O cursă interesantă se anunţă şi întrecerea de trap care închide ziua hipică şi este dotată, cum era normal, cu Premiul „De la cai la cai putere” (ora 12:25).
Reuniunea debutează la ora 10:05, cu Premiul „Retro Cars România” la trap, continuă, la 10:30, cu Premiul „Wathba Stallions Cup 2” la galop, după care urmează alte patru curse de trap: Premiul „Supermarket La Cocoş” (ora 11:00), Premiul „Take Ionescu” (ora 11:25), Premiul „CIS Gaz” (ora 11:55) şi Premiul „De la cai la cai putere” (ora 12:25)!
Ca de obicei, pentru cei mai mici dintre spectatori se va amenaja un „fun corner”, unde copiii se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.
Accesul publicului este liber.