Spectacol fotbalistic ,in deplasare . FC Aninoasa-Petrolul Ploiesti 1 -7

Petrolul a obţinut, sambata, o victorie categorică în prima deplasare a returului, cea de la Aninoasa, demonstrând astfel, dacă mai era nevoie, ca este cea mai autorizată candidată la promovare a Seriei a III-a. “Lupii” s-au impus cu scorul de 7-1, prin golurile reuşite de către Velisar, Ciocâlteu, Arnăutu (3) şi Lambru (2), păstrându-şi avantajul de două lungimi în faţă principalei urmăritoare din clasament, AFCM Alexandria.

Meciul de la Aninoasa n-a avut, practic, istoric, petroliştii surclasând-şi adversarii, iar scorul consemnat la final nu face altceva decât să vorbească de la sine despre modul în care s-au derulat ostilităţile pe teren.

Trupa lui Romulus Ciobanu şi-a uşurat misiunea cu un gol marcat încă din minutul 2, atunci când VELISAR, pătruns pe partea stângă, a şutat de la 12-13 metri, la colţul lung, tânărul jucător petrolist dând, astfel, semnalul unui adevărat recital ofensiv la poarta amfitrionilor. Gazdele au avut o replica timidă, la lovitura de cap a lui Codroiu (4), respinsă excelent, de lângă bară, de către Bolboaşă, după care “găzarii” au reluat asediul şi, până la pauză, au decis, practic, soarta confruntării.

CONTINUARE : https://fcpetrolul.ro/victorie-si-spectacol/

foto : Răzvan Păsărică / www.sportpictures.eu