Atletul Marian Ion, locul 1 la Campionatelor Balcanice de Atletism (sala) de la Belgrad
 
Atletul Marian Ion, a câştigat un nou titlu balcanic la veterani
 
De curând, în Serbia (la Belgrad) a avut loc o nouă ediţie a Campionatelor Balcanice de Atletism (sala), la categoria veterani.
Din lotul României a făcut parte şi atletul prahovean Marian Ion, care a devenit campion balcanic, la proba de 3000 m marş, cu un timp de 16:15.80 minute.
De menţionat că sportivul, nu a fost la capacitatea normală, după ce a suferit o accidentare (entorsa de ligamente) cu trei zile înainte de plecarea la Belgrad, însă, doctorul Mircea Drăghici (de la spitalul Dentirad) a reuşit să-l recupereze (parţial) pentru participarea de la Campionatele Balcanice.
 
“Le mulţumesc tuturor oamenilor din comună (n.r. comună Cosminele) care mă felicita şi mă apreciază, dar să nu mai asocieze numele meu, performanţele mele, munca, şamd cu comună Cosminele, Primăria în loc să mă sprijine, primarul şi viceprimarul se duc peste tot, mă vorbesc de rău şi îmi pun beţe în roate. Mult respect pentru cei care mă apreciază...” a declarat pentru Info Ploieşti City, atletul veteran Ion Marian.
Un alt sportive veteran (din Prahova) a participat la a Campionatelor Balcanice de Atletism (sala), la categoria veterani.
 
 Tot la proba de 3000 m marş a participat şi atletul veteran, Ion Dragomir, acesta a încheiat competiţia pe locul 4.
România, locul 4.
 România a terminat pe locul 4, în clasamentul pe medalii cu 23 de medalii de aur, 19 medalii de argint şi 12 medalii de bronz.