Mai tari ca  o stea. Steaua Bucuresti – Tricolorul LMV Ploiesti 0 -3 ( 16-25 , 22-25 , 23-25 )

Într-o sală a Regimentului de Gardă mai plină ca niciodată, semn că deplasarea suporterilor ploieşteni a fost de bun augur, elevii lui Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu au câştigat toate punctele puse în joc. La capătul unui meci care a durat 84 de minute, Olteanu&Co. au învins cu 3-0 (25-16, 25-22, 25-23), reuşind să se apropie la numai un punct de prima clasată, adversara din meciul de astăzi.

Chiar şi pentru cei care nu au reuşit să ajungă la Bucureşti, vizionând meciul la televiziune, a fost clar că voleibaliştii Tricolorului au dominat partida din toate punctele de vedere. Poate chiar de la vestiar, aceştia părând victorioşi chiar de la prezentare: feţe concentrate, debut impresionant, în forţă, coeziune, nerv de mare echipă!

Desfăşurarea partidei

Tehnicianul echipei noastre a început cu sextetul Milivojevic, Stulenkov, Lică, Olteanu, Bissette, Bartha, cu Kroiss libero, formulă la care a mai fost adăugat olandezul Jorna. Un pas de defilare comandat şi susţinut îndeosebi de “căpitanul” Bogdan Olteanu, voleibalist de mare talent care parcă a aşteptat acest play-off pentru a demonstra imensa-i disponibilitate. Servind în forţă, atacând sau blocând de unul singur sau în tandem cu Bissette, extrema şi-a zăpăcit adversarii iar scorul primului set a fost “de pus în ramă”: 25-16! După 25 de minute! O diferenţă pe care trupa din Ploieşti a aplicat-o, predilect, echipelor din subsolul clasamentului!

CONTINUARE

Sursa:Tricolorul LMV Ploiesti