Sergentul  major Gheorghe Moise de la ISU Prahova, vicecampion european la Powerlifting
„Sg. major Gheorghe Moise, un model de voinţă, determinare şi ambiţie. În luna aprilie a acestui an am câştigat un coleg valoros, care ne-a făcut mândri încă din prima sa lună de activitate, prin rezultatele obţinute la Campionatul European de Powerlifting din Danemarca, unde a obţinut titlul de vicecampion european la categoria 66 kg, precum şi alte 3 medalii de bronz. Palmaresul său, la 27 de ani, este unul vast: două medalii de bronz la Campionatul Mondial de Powerlifting şi multiplu medaliat la campionatele europene şi naţionale.
Ne-a povestit cu zâmbetul pe buze şi cu o seninătate aparte despre tot ce înseamnă acest sport pentru el şi despre cât de impresionat este de suportul primit din partea noului colectiv din care face parte: Detaşamentul 2 de Pompieri Ploieşti.
Spune că doreşte să îmbine meseria pe care şi-a ales-o cu sportul pe care îl practică de 10 ani, prin disciplină, dedicare, seriozitate şi pregătire constantă.
O replică primită din partea lui, care ne-a impresionat, a fost aceasta: ”Indiferent care este titlul pentru care lupt, atunci când sunt într-o competiţie mă gândesc cel mai mult la faptul că trebuie să o închei sănătos, să fiu în cea mai bună condiţie fizică pentru a mă întoarce la muncă. Atunci când se încheie o tură, aştept cu sufletul la gură să mă întorc la serviciu.
 Pe lângă sport, aceasta este cu adevărat vocaţia mea.
În luna iunie va participa la o nouă competiţie, Campionatul Naţional de Powerlifting, care se va desfăşura la Cluj-Napoca. De această dată, numărul susţinătorilor săi va fi cu mult mai mare, deoarece ne-am alăturat şi noi, întregul colectiv al ISU Prahova.
Felicitări pentru reuşite şi mult succes în toată activitatea pe care o desfăşori!
 
Avem convingerea că te vei remarca în ambele planuri ale vieţii tale, atât în calitate de pompier, cât şi în cea de sportiv. Sperăm să adaugi în palmares şi cât mai multe intervenţii încheiate cu succes!” ISU PRAHOVA.