Partida dintre Viitorul Domnesti si Petrolul Ploiesti a fost amanata

Astăzi, la Casa Fotbalului, a fost programată o nouă şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Una dintre temele discutate a fost cea legată de debutul returului de campionat la Liga a III-a, delegaţii echipelor înscrise în eşalon solicitând amânarea startului.

Un amănunt important al amânării returului de campionat – alături de cel al condiţiilor atmosferice vitrege! – a fost şi cel legat de neprogramarea consfătuirii observatorilor de liga a treia! Şi, cum întâlnirea respectivă nu a avut loc, partidele nu se vor putea juca în lipsa supervizării în cauză!

Vacanţă prelungită pentru tot fotbalul românesc!

Astfel, meciul Petrolului de la Domneşti – programat sâmbătă de la ora 15:00 – nu va mai avea loc, decizia finală vizând neprogramarea partidelor de liga a III-a fiind luată la şedinţa Comitetului Executiv. Acolo unde s-a hotărât, de fapt, ca şi primele jocuri de play-off şi play-out ale ligii I dar şi etapa a XXIII-a din liga a doua să fie amânate pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

Vizavi de etapele în sine, etapa din Liga 2 şi Liga 3 programată în 6-7 aprilie se va desfăşura exclusiv în data de 6 aprilie, iar cea programată în data de 18 aprilie, când va avea loc Adunarea Generală a FRF, se va desfăşura în data de 21 aprilie 2018. De asemenea, runda programată în data de 21 aprilie va avea loc la data de 25 aprilie 2018.

Aşadar, Petrolul va juca primul meci al returului pe Ilie Oană, sâmbăta viitoare, urmând a întâlni pe Sporting Roşiorii de Vede.

Sursa: www.republikanews.ro