Victorie în amicalul cu MFC Chimistul Grafex

Viitorul Ploieşti a obţinut o victorie în ultimul meci amical disputat în Sala de Sport din Valea Călugărească, 6-4 în faţa lui MFC Chimistul Grafex, ocupanta locului 8 din liga secundă a campionatului de minifotbal Prahova.

 

Asasinii nu au început deloc bine, cei de la MFC trecând de două ori pe lângă gol, nereuşind să fructifice cele două ocazii uriaşe, însă bara lui Androne din minutul 17, avea să-i trezească pe băieţii pregătiţi de Virgil Pascu. Chiar şi aşa, Viitorul s-a văzut condusă, însă până în pauză, Ioniţă a egalat (1-1).

 

În a doua repriză, Viitorul a început să facă un joc bun şi, în urma unui contraatac condus de F. Jipa şi Ghiţă, Petrescu a dus scorul la 2-1. Dar bucuria nu a durat mult, galben-negri văzându-se egalaţi imediat. 3-2 avea să fie din nou pentru asasini, golgheterul Petrescu fiind la finalizare, ca cinci minute mai târziu scorul să redevină egal. Pe fondul unei greşeli mari a lui I. Jipa, echipa a încasat şi cel de-al patrulea gol, însă cu un fundaş în zi mare, în persoana lui Androne, Viitorul egalează şi, mai mult decât atât, Ghiţă şi acelaşi Androne au stabilit scorul final în prelungiri; 6-4, şi Viitorul rămâne neînvinsă în amicalele jucate în această iarnă până acum.

 

Alexandru Moise a suferit o întindere în ultimul moment şi nu a putut evolua în acest meci.

 

Viitorul a început în formula: C. Şchiopu – M. Brumariu (I. Jipa), M. Androne – G. Ghiţă (L. Stepanov) – F. Jipa (I. Ioniţă), A. Petrescu