Week-end fericit pentru CS Activ Prahova-Ploiesti.Victorii pe linie
Victorii pe linie pentru toate echipele de handbal ale CS Activ Prahova-Ploiesti.
Senioare: ACS Sc. 181 SSP Bucuresti – CS Activ Prahova-Ploiesti 21-25 (11-10 la pauza)
Senioarele lui Dragos Dobrescu s-au impus ieri in deplasarea de la Bucuresti, obtinand cele 3 puncte puse in joc, urmand ca saptamana viitoare sa intalneasca in Olimpia ocupanta primului loc, CSU Stiinta Bucuresti.
 
Junioare 1: CS Activ Prahova-Ploiesti – LPS Iasi 38-22 (21-10 la pauza)
Dupa infrangerea din primul meci de la Bacau (29-26), junioarele lui Robert Comendant au bifat astazi pe teren propriu prima victorie in Grupa Valoare 1, reusind asadar sa urce o pozie in clasament. Pentru echipa de Junioare 1 urmeaza deplasarea de saptamana viitoare de la Vaslui, unde urmeaza sa intalneasca ocupanta locului 6, LPS Vaslui.
Junioare 2: CS Activ Prahova-Ploiesti – CSS Ploiesti 50-21 (25-8 la pauza)
Pentru junioarele conduse de Adina Panaite a fost ultimul joc din Grupa Georgrafica, o grupa la finalul careia acestea s-au situat pe podium. Locul 3 obtinut le califica pe junioarele noastre in Grupa Valoare, grupa care va debuta in a doua jumatate a lunii martie.
Junioare 3: CSM Fetesti – CS Activ Prahova-Ploiesti 21-34 (11-16 la pauza)
Si junioarele conduse de Corneliu Misaila au debutat astazi cu dreptul in Grupa Speranta, urmand sa intalneasca saptamana viitoare, pe teren propriu, echipa ACSO Viitorul Pantelimon.