ECHIPA DE FOTBAL A ŞCOLII DRAJNA ( Under 10),  declarată  ca fiind una dintre cele frumoase echipe de la competiţia faza pe judet-ONSS CUPA TYMBARK
ECHIPA DE FOTBAL A ŞCOLII DRAJNA, LA U 10, CLASELE 3-4 a fost declarată de majoritatea celor prezenţi ca fiind una dintre cele frumoase echipe de la competiţia faza pe judet-ONSS CUPA TYMBARK organizat de FRF si ISJ Prahova(doamna inspector prof.ed.fiz.sport-Iuliana Gabriela Tudor) la Măneciu .
 Au participat 7 echipe împărţite în două grupe, una de 4 şi una de 3. 
La şedinţa tehnică şi la validare am picat în grupa de 4, ceea ce mi-am şi dorit.
S-a stabilit să se joace repriza de 10 minute, eu aş fi vrut să fie de 15, dar a fost ok şi aşa având în vedere că am jucat trei meciuri în grupa A.
Noi am fost A3. 
Am jucat cronologic partida nr 2, 4 si 8. 
Aş fi vrut ca jocul cu cea mai puternică echipă să îl jucăm al treilea, dar din nefericire a picat primul pe tabelul Berger. 
Reţineţi un aspect, majoritatea copiilor  de la Măneciu Ungureni SUNT LEGITIMAŢI la Avântul Măneciu  şi la Panacea Măneciu, în schimb noi am avut doar doi jucători legitimaţi, Vlad Milu şi Rareş Dudu, două piese grele care au făcut diferenţa, ambii la Petrolul Ploieşti, dar şi pe micuţul Yanis Badic - clasa a doua, la Starchiojd. 
În afară de jocurile de la şcoală noi nu am reuşit să facem un antrenament grupaţi, toţi 14, din cauză că sunt trei şcoli dispersate. 
Am inceput cu o înfrângere în faţa campioanei cu 3-0, după ce la pauză a fost doar 1-0 cu gol în finalul primei reprize, iar celelalte goluri au picat in partea a doua a actului secund. De menţionat că Măneciu Ungureni a zdrobit celelalte adversare, 9-0 Lipăneşti, 4-0 Teisani şi în finală cu Liceul Gh. Panculescu Văleni, câştigătoarea grupei B, 6-1, la pauză fiind 5-0, jucând pe urmă cu rezervele mănecenii.
 În jocul 2 din păcate s-a terminat 0-0 cu echipa Teisani, dupa o dominare copioasă, ratând 5-6 situaţii bune de gol.
În ultima partidă băieţii noştri au prestat un joc încântător câştigând de o manieră de mare echipă, facand recital, cu 5-0, la pauză având 4-0. În repriza a doua au evoluat toţi jucătorii dar tot am câştigat şi aceasta repriză cu 1-0, în schimb adversarii noştri netrecând decât rareori centrul terenului, portarul Cîrstea Cristian şi fundaşul David Predescu şomând efectiv în această perioadă. 
În meciul 3 s-a jucat cu căpitanul Vlad Milu în linia mediană  cu cei din Lipăneşti. Golurile noastre au fost marcate de 
Rareş Dudu, cel care a spart gheaţa, Vlad Milu, Matei Dudu şi încheind cu o dublă a aceluiaşi Vlad Milu. 
În final ne-am clasat pe locul 2 în grupa din 4 echipe cu linia de clasament 3 1 1 1 5-3 4 puncte, golaveraj pozitiv. Am apreciat împreună cu cei 4 părinţi care ne-au fost alături, tăticii lui Rareş Dudu, Ianis Muşoiu, Andrei Ilie şi Yanis Badic, că am fost un grup unit,  toţi s-au bucurat la goluri, au intrat pe teren, cu toate că unii nu se cunoşteau, alţii au jucat mai mult sau alţii mai puţin, dar toţi au bifat minute.
Felicit şi le mulţumesc copiilor pentru prestaţia avută, pot să vă spun că am trăit la intensitate maximă, în unele momente, îmi dăduseră  lacrimile, mai ales la  meciul 3 unde nu concepeam să nu câştigăm indiferent că copiii din Lipăneşti aveau antrenor o doamnă profesoară.
Lotul deplasat: Cristian Cîrstea-Matei Dudu(1 gol), Vlad Milu(cpt)(3 goluri),  Rareş Dudu(1 gol), Andrei Predea, Ştefan Coman.Au mai jucat Florin Mei-Roşu, Ianis Muşoiu, Andrei Ilie, Yanis Bădic, Cătălin Dudu, Matei Cursaru, David Predescu şi Vlad Mocanu.Prof.Marcel Marin.
Mulţumesc părinţilor care au ajutat la organizarea deplasării, au supravegheat copiii în timpul desfăşurării competiţiei, şi şi-au adus aportul în tot ceea ce a fost nevoie pentru a respecta programul şi cerinţele regulamentului. 
Mulţumesc copiilor pentru prestatie si efortul depus.
Toate astea mă ambiţionează şi mă motivează să organizez formarea unei echipe  cu care să facem un program de antrenamente, de a ne înscrie la competiţii viitoare, organizate de noi sau de alţii. 
Voi încerca pe viitor împreună cu colegul meu, domnul profesor de ed.fiz si sport, de la gimnaziu,  să organizăm turnee cu şcolile din preajma noastră!. 
De asemenea vreau să mulţumesc în egală măsură, conducerii şcolii, doamnelor directoare (Adriana Cioinaru) si doamna director adjunct Adriana Rizea, doamnelor învăţătoare, celorlalti părinţi şi nu în ultimul rând colegului Amedeo Ruşinaru pentru tot sprijinul acordat ca această competiţie să fie o reuşită atât pt copii, 12 din 14 fiind la prima participare, cât şi pentru mine în calitate de profesor mai ales după pauza ultimilor ani din cauza pandemiei.
Vin pe această cale cu rugămintea de a căuta soluţii pentru eventuale sponsorizări pentru pregatirea si progresul lor, materiale sportive cat si conditii necesare  in a practica acest sport.
Eu cred că prin rezultatele obţinute am adus un prestigiu în plus şcolii Drajna de Jos.
Felicit încă o dată toţi copiii pentru modul în care au jucat, au ascultat indicatiile tehnico-tactice,  pentru ambiţie, pentru efort, pentru modul în care s-au comportat atât pe parcursul drumului cât şi pe parcursul desfăşurării întregului program de la faţa locului, lasand vestiarul lună la plecare. 
Au demonstrat că pot fi ambiţioşi şi că pot face faţă unui program sportiv de nivel competiţional răspunzând tuturor solicitărilor pe care le-am avut pentru ei. 
Felicitări.
HAI ŞCOALA DRAJNA! 
 Multumim gazdelor, domnului director Marian Bratu pentru ospitalitate, colegilor profesori de competitie si nu in ultimul rand domnului profesor Bogdan Enache, reprezentant al inspectoratului de specialitate.
 
Sursa:Comunicat ECHIPA DE FOTBAL A ŞCOLII DRAJNA/profesor Marcel Marin
 
Foto:Marcel Marin