FRH a schimbat peste noapte regulamentul  în campionatele juniorilor 3, în plin sezon
Potrivit https://handbalmania.ro, FRH a schimbat peste noapte regulamentul  în campionatele juniorilor 3, în plin sezon.
 
Mai mulţi antrenori din handbalul juvenil ne-au sesizat faptul că, pe site-ul Federaţiei Române de Handbal, regulamentele campionatelor juniorilor şi junioarelor 3 au fost modificate peste noapte, în plin sezon. Este invocată o „hotărâre a Consiliului de Administraţie ” din 17 februarie, însă la acea dată nu a avut loc nicio şedinţă! Secretarul general Viorel Mazilu a trimis o adresă membrilor Consiliului de Administraţie prin care le solicita aprobarea modificării regulamentului în plin sezon.
În ce constă modificarea? Iniţial, regulamentele spuneau că „echipele calificate din aceeaşi grupă geografică NU vor merge în grupele principale (Valoare şi Speranţă) cu rezultatele înregistrate între acestea în grupele geografice”. Între timp, secretarul general Mazilu s-a răzgândit şi a trimis o adresă către Consiliul de Administraţie în care propune modificarea „în urma analizei regulamentelor”. Astfel, conform noii prevederi, echipele vor merge în grupele principale cu punctele din seriile geografice. În adresa sus menţionată este invocată o aşa zisă decizie a Consiliului de Administraţie, „de a avea regulamente unitare la categoriile de juniori „. E o decizie inexistentă, fiindcă în procesul verbal al şedinţei din august în care s-au discutat regulamentele de la juniori nu se menţionează nimic despre o astfel de decizie!!! În respectiva şedinţă s-a decis eliminarea taliilor, revenirea la două reprize, dimensiunea mingilor şi vârsta jucătorilor.
Din păcate, majoritatea membrilor C.A. au aprobat prin e-mail (!!!) această propunere, însă au făcut-o în necunoştinţă de cauză.