Chedra Tax Ploieşti a pierdut dramatic calificarea în sferturile turneului de minifotbal-Pitesti Winter Cup
 
Ieri seară, în cadrul turneului  de minifotbal-Pitesti Winter Cup, singura echipă din Prahova care avea şanse reale la calificarea în sferturile competiţiei de sub Trivale, Chedra Tax Ploieşti a fost învinsă draamatic la un gol, împotriva echipei Nurvil Râmnicu Vâlcea (scor 2-3).
Pentru băieţii lui Dragoş Chelba orice rezultat pozitiv era de ajuns ca aceştia să ajung în TOP 8, aşa cum au făcut-o la  Cupa de Iarnă, ediţia a 5-a, de la Râmnicu Vâlcea.
”Final de turneu pentru echipa noastră, după ce ne vedem învinşi de campioană din Râmnicu Vâlcea, terminând pe locul 3 în grupă.
Deşi aveam nevoie de un rezultat de egalitate pentru a ne califica în sferturi competiţiei Winter Cup Pitestii 2023 şi începem partida în forţă după reuşita lui Gavrilă, pe fondul unei perioade de relaxare, adversarii noştri întorc rezultatul până la pauză conducând cu 2-1.
Repriza a doua ne aparţine şi ratăm numeroase ocazii, iar pe fondul acestei dominări, reuşim egalarea prin Pripu, însă când mai era doar un minut de joc, adversarii noştri primesc o lovitură de 9 m după a 6-a greşeală, stabilind scorul final.”
 
Rezultate:
Reggio Liriada Braşov-Chedra Tax Ploieşti 3-0
Mioveni FT - Chedra Tax Ploieşti 3-6 
Bella Venezia Olteniţa - Chedra Tax Ploieşti 2-5 
Chedra Tax Ploieşti-Nurvil Râmnicu Vâlcea 2-3
 
Reamintim, la Piteşti Winter Cup au mai participat alte dou echipe din Ploieşti, ADER şi ARHIVARUL.
Detalii AICI:
 
Foto:Chedra Tax Ploieşti