Victorie (si) cu Unirea Slobozia. Petrolul Ploieşti – Unirea Slobozia 3-2

Cum deja se cunoaşte, Petrolul se află, de marti,la Buftea, mai precis în cadrul Complexului Naţional, locul unde, până pe 17 februarie, va participa la cel de-al doilea cantonament de pregătire al iernii.

Şi, aşa cum fusese anunţat de mai multă vreme, astăzi, după doar o zi de la venire, “lupii” au disputat primul meci de pregătire, adversară fiindu-i Unirea Slobozia, echipă care combate în eşalonul trei şi se află, momentan, pe locul al IV-lea în Seria a II-a.

Prima repriză

Partida a început cu “lupii” la timonă, atât N. Popescu (2) cât şi Păun (3) fiind aproape de deschiderea scorului. Acelaşi Nini Popescu (10) a ratat din de la 10 metri, lateral dreapta, fiind blocat, in extremis, de Drăguţ!

Scorul a fost deschis de autogolul lui APOSTOL (13), acesta deviind nefericit, în proprie poartă, balonul centrat de Păun: 1-0!

Cinci minute mai târziu, PĂUN a modificat tabela la capătul unei acţiuni personale încheiată cu şut sut sub bară: 2-0!

În minutul 23, la prima acţiune de atac a oaspeţilor, Năstase a trecut de Antoche iar apărătorul “lupilor” l-a agăţat exact la colţul careului mare! Penalti dictat de Petrescu şi transformat de RĂDUCĂ: 2-1!

În minutul 39, beneficiind de o pasă luminoasă de la N. Popescu, incisivul Păun a încercat un dribling în plus, după ce l-a fentat şi pe portar, dar a lovit mingea defectuos, din 9 metri!

Repriza secundă

Într-o distribuţie complet schimbată, Petrolul a început curajos şi mitanul secund. Astfel, Lambru, scăpat singur spre poarta lui Negruţă, uşor lateral stânga, a şutat către colţul lung dar insuficient de puternic evidenţiind apărătorul buturilor!

Cu 20 de minute înainte de terminarea meciului, la capătul unei acţiuni cu acelaşi percutant Năstase la origine – acesta a trecut cu viteză prin tot flancul stâng! – fundaşul Ţicu l-a busculat în careu iar arbitrul a arătat, din nou, punctul cu var pentru ialomiţeni! A executat şi transformat TOMA: 2-2!

În minutul 82, după o centrare perfectă a lui Velisar, tânărul Lambru s-a temut, parcă, să înscrie, lovitura de cap, anemică, trimiţând balonul pe lângă butul stâng…

După alte patru minute, acelaşi Lambru a fost busculat în careu de către Ibrian, înainte să preia decisiv, iar Radu Petrescu a dictat un nou penalti. Pe care CIOCÂLTEU nu l-a ratat: 3-2!

Acelaşi Ciocâlteu a fost aproape de o nouă reuşită dar şutul său, prea plasat, a fost reţinut de goal-keeperul advers!

Un rezultat conform celor întâmplate, cu Petrolul fiind echipa mai pragmatică şi mai valoroasă în prima repriză iar oaspeţii, mai experimentaţi după pauză, aproape de a se bucura de un meci egal!

CONTINUARE :

sursa:Republiknews.ro