Lupii galbeni vor pleca  azi, la Buftea

Azi, Petrolul Ploieşti începe cel de-al doilea stagiu de pregătire, gazda “lupilor “va fi Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea,” găzarii “având perioada de cantonament, timp de 11 zile (06-17 februarie).

 Toţi jucătorii din primul cantonament la dispoziţia lui Romică Ciobanu.

Lotul deplasat la Buftea este următorul:

Portari: Mirel Bolboaşă, Raul Avram şi Raul Botezan;

Jucători de câmp: Alberto Olaru, Paul Antoche, Răzvan Catană, Gabriel Frâncu, Jean Prunescu, Alexandru Ichim, Valentin Ţicu, Mihai Velisar, Marius Chindriş, Cristian Andor, Alexandru Ciocâlteu, Tiberiu Niţescu, Cosmin Lambru, Nini Popescu, Saim Tudor, Daniel Cârjan, Mihai Ene, Sergiu Arnăutu şi Georgian Păun.

Revine Claudiu Tudor?

Conform publicaţiei www.republiknews.ro, este foarte probabil că la acest stagiu să fie prezent şi Claudiu Tudor, acesta urmând a face joncţiunea cu colegii săi după o perioadă grea, prilejuită de o accidentare.

De altfel, “căpitanul” a mărturisit că mai are de tras ceva vreme până la recuperarea completă.

“Vreau să ajut echipa, în continuare, o să merg la Buftea şi mă voi pregăti cu maximă responsabilitate! Nu va fi uşor să capăt locul în echipă, este clar, şi de aceea o să trag din toate puterile, în principal pentru a suplimenta deficitul de masă musculară de care sufăr la acest moment, după acea nefericită accidentare care m-a ţinut departe de echipă! Nu va fi uşor dar am ambiţie şi voi încerca să revin la forma în care eram!” a declarat Claudiu pentru Republikanews.

La rândul său, antrenorul Romulus Ciobanu a vorbit despre mijlocaşul coordonator.

“Claudiu are o situaţie specială, chiar el spunându-mi înainte de plecarea la munte că doctorul i-a recomandat o lună de pauză! Ori, nu a trecut decât jumătate din acea perioadă! Cert este că Tudor Claudiu va beneficia de toată atenţia noastră şi, în cazul în care va dovedi că este apt din toate punctele de vedere, va putea ajuta Petrolul şi în acest retur! Sunt convins că poate depăşi momentul, că se va pregăti aşa cum au făcut-o şi colegii săi şi că va arăta că-şi merită locul printre titulari!” a spus Ciobanu pentru aceeaşi sursă.

Partidele amicale dela Buftea.

 “Lupii” vor juca disputa prima partidă amicală, din cantonamentul de la Buftea, (miercuri 7 februarie - ora 13:00), contra grupării Unirea Slobozia (Liga a 3 a – seria a 2 a), apoi, sâmbătă, 10 februarie, se vor deplasa la Piteşti, pentru amicalul cu divizionara secundă, FC Argeş Piteşti.

Programul amicalelor mai prevede două meciuri, astfel:

Pe 14 februarie cu Chindia Târgovişte (locul 3 în liga a 2 a), cea de a 2 a perioada de pregătire centralizată se va încheia cu un nou amical cu echipa secundă a prim divizionarei, CSU Craiova.

Localităţile şi orele de disputare a ultimelor două meciuri, nu au fost stabilite.

Foto: www.republiknews.ro