CSO Voluntari vs. HAKRO Merlins Crailsheim - meci decisiv mâine în Sala Olimpia din Ploieşti
Un parcurs european ce ne-a trecut prin toate stările şi, ca fiecare primă experienţă la nivel înalt, unul plin de provocări.
Şi cum se spune că momentele frumoase nu sunt apreciate la fel de mult decât după o perioadă mai dificilă, noi ne dorim ca acesta să fie scenariul pe care să îl avem în faţă atunci când tragem linie.
Astfel, este momentul să ne adunăm forţele şi să luptăm până la capăt în ultima partidă din sezonul regulat al Fiba Europe Cup.
O partidă în care ne-am câştigat prin muncă şansa de a ne califica mai departe în fazele eliminatorii.
O victorie clară ne califică mai departe, însă în acest moment vrem să uităm de calcule şi să ne concentrăm pe un singur lucru – un joc frumos, care să ne facă atât pe noi, cât şi pe voi, mândri. 
Astfel,  MÂINE, miercuri, 30 noiembrie, începând cu orele 20:00, Sala Olimpia din Ploieşti va găzdui duelul contra echipei de pe locul doi a Grupei H, HAKRO Merlins Crailsheim, formaţie ce are un bilanţ de 3 victorii şi 2 înfrângeri, în timp ce noi numărăm în acest moment 2 victorii şi 3 înfrângeri.
Care pe care într-o partidă europeană de neratat, aşa că vă aşteptăm să ne fiţi alături pentru, sperăm noi, o seară memorabilă pentru baschetul românesc.
Intrarea este GRATUITĂ, accesul în sală fiind permis începând cu orele 18:30.
 
Sursa:CSO Voluntari