Tricolorul LMV Ploieşti a castigat fara probleme partida cu CSS 2 CNE Baia Mare. Tricolorul LMV Ploieşti - CSS 2 CNE Baia Mare 3-0

Tricolorul LMV Ploieşti s-a impus, miercuri seară, în minimum de seturi, 3-0 (25-14, 25-10, 25-16), după 59 de minute de joc.

Adversara, CSS 2 CNE Baia Mare, penultima în ierarhia la zi, a fost o pradă uşoară iar antrenorii Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu au mizat pe jucătorii care au evoluat mai puţin până acum.

Echipa câştigătoare

În sextetul Jorna, Dushkov, Kullo, Milivojevic, Magdaş, Carrasco, cu Kroiss libero, voleibaliştii clubului nostru au arătat poftă de joc şi, mai ales precizie în ambele faze. Singura schimbare, alternativ, a fost cea dintre Milivojevic cu Darlaczi, şi acesta din urmă lăsând o impresie bună la fel ca şi Magdaş. Fostul băimărean a făcut un joc care chiar a smuls aplauze celor 3-400 de spectatori prezenţi!

Echipa oaspete, care trece printr-o situaţie economică delicată, a ajuns la Ploieşti cu două autoturisme, aşadar numai 8 sportivi! Nici măcar antrenorul nu a făcut deplasarea, Virgil Rău lăsându-şi echipa să se descurce cum o putea!

Şi… nu prea a putut de vreme ce partida s-a terminat foarte repede, după nici o oră de joc, oaspeţii reuşind să strângă numai 40 de puncte din cele trei seturi!

Frumoasă atitudinea oficialilor echipei noastre, aceştia oferind atenţie cuvenită oaspeţilor inclusiv prin aducerea unor baxuri de apă!

Continuare

sursa:Tricolorul LMV Ploiesti