CSO Voluntari readuce baschetul european la Ploieşti
Echipa de baschet masculin CSO Voluntari va juca în FIBA Europe Cup, la Ploieşti. Mâine, de la ora 20:00, vicecampioana României va juca meciul al doilea din grupele FIBA Europe Cup, în Sala Olimpia, în compania echipei suedeze Norrkoping Dolphins.
 
De altfel, acesta nu va fi singurul meci din respectiva competiţie europeană pe care echipa ilfoveană îl va disputa la Ploieşti, urmând să mai evolueze în arena ploieşteană şi în luna noiembrie.
 
CSO Voluntari va readuce aerul baschetului europeană în Sala Olimpia, o arenă în care performanţa baschetbalistică este la ea acasă, având în vedere istoria scrisă de legendara echipă CSU Asesoft Ploieşti, câştigătoare a FIBA EuroCup Challenge, în 2005.
 
Iar trei dintre protagoniştii succeselor obţinute de CSU Asesoft se regăsesc acum în rândul echipei din Voluntari: foştii jucători Saša Ocokoljić şi Virgil Căruţaşu – antrenor principal, respectiv director tehnic la CSO Voluntari, precum şi fostul preşedinte executiv de la CSU – Ionuţ Georgescu, team manager la echipa ilfoveană. Astfel, un motiv în plus pentru iubitorii sportului din Ploieşti să urmărească spectacolul baschetbalistic de nivel european de mâine, mai ales că intrarea este gratuită.