Bogdan Dumitru, ”fotbalistul” abject care recidivează. B.D. a trimis in spital un fotbalist în vârstă de 16 ani. AJF Prahova, doarme?!?
 
Despre ”poliţistul” de la rutieră,  actualmente aflat în proces fiind acuzat de luare de mită, după ce a fost prins în flagrant luând bani de la un şofer, aşa cum precizează https://ph-online.ro/eveniment/item/126227-val-de-reclamatii-la-adresa-unui-fost-politist-rutier-fotbalist-la-afc-brebu-bogdan-dumitru-acuzat-ca-loveste-injura-si-ameninta-fotablistii-si-antrenorii şi pseudo fotbalistul de la  AFC Brebu, Bogdan Dumitru s-a tot scris.
Din ce în ce mai mulţi jucători, antrenori şi arbitrii dintre adversarii echipei din Brebu.
Dar nefiind vorba de echipa de lângă Câmpina, deşi am face o paranteză, reamintind ceea ce a păţit Petrolul Ploieşti  acum 5 ani...la Brebu (http://infoploiesticity.ro/sport/251-afc-brebupetrolul-ploiesti-1-1-un-meci-vazut-din-alt-unghifoto-si-video.html) si aici (https://jurnalulph.ro/sport/30954-politist-agresiv-un-semijucator-de-la-brebu-a-provocat-incidente-la-stadionul-ilie-oana), ne întoarcem la subiectul zilei...
Un poliţist care nu merită aceea uniformă şi un ”folbalist” care se crede mai presus decât Messi...
Aseară, o sursă a INFOPLOIESTICITY, ne-a  povestit ceea ce s-a întâmplat la  meciul din Liga A Prahova, dintre AFC Brebu şi FC PETROLUL 52 PLOIEŞTI, disputat duminica (scor 1-1).
”Folbalistul” B.D. a avut o intrare ”criminală” în stil de kick box la un jucător al ploieştenilor...în vârstă de (doar) 16 ani.
Juniorul  a fost scos de pe teren cu genunchiul umflat şi  transportat direct la spital.
Acesta efectuând şi azi o serie de investigaţii medicale privind diagnosticul,  în urma accidentării cauzate de cel care ar trebui să aibă o atitudine fair play, atât pe teren cât şi în afara acestuia.
Aceeaşi sursă, preluată şi de colegii de la ph-online.ro, ne-a declarat sub rezerva anonimatului...”...şi jucătorul Hamza Younes a fost la un pas să devină victima furiei acestuia, fiind înjurat şi aproape luat de bătaie în  meciul disputat cu AFC Brebu.”
Ce spune Daniel Chiriţă despre acest episod.
 
Contactat de ziarul nostru, Daniel Chiriţă (Preşedinte FC Petrolul 52 Ploieşti) a făcut următoarea declaraţie:
 
”La  Brebu se joacă ca în anii ”60 ( rupere de picioare) ,Dumitru Bogdan poliţist jucător la Brebu,  căpitan de echipă.
Bogdan Dumitru l-a înjurat pe Hamza, apoi pe mine şi  a rupt piciorul unui  copil de 16 ani, după ce  a sărit la mijlocul terenului cu ambele picioarele pe el.
Copilul are 40 kg, iar Dumitru...100.
Arbitrii  permit aceste lucruri,  AJF-ul nu ia nici o măsura.”
Aceelasi Daniel Chiriţă, cunoscător al fotbalului, nu ca B.D. , a mai completat.
”Bogdan Dumitru nu e la prima ieşire de genul ăsta. 
Tot timpul aşa face el acolo ,pune presiune pe adversari şi  arbitrii, şi când am fost cu Petrolul echipa mare s-a întâmplat la fel” ( detalii AICI http://infoploiesticity.ro/sport/251-afc-brebupetrolul-ploiesti-1-1-un-meci-vazut-din-alt-unghifoto-si-video.html)
 
AFC Brebu nu are nicio explicaţie.
 
Redactia noastră a cerut un drept la replică conducerii clubului AFC Brebu (vezi captura foto), până la această oră nu am primit nicio explicatie despre gestul jucătorului cu numarul 7 si capitanul echipei.
Probabil aşa zisul jucător de fotbal se uită prea mult la seria de filme B.D.
P.S.Păcat că ”d-nul” în cauză, poarta si o uniforma care este  garanta  fair-playului, non violentei si a conduitei  etice fata de semeni.
Prin aceste gesturi, Bogdan Dumitru  pateaza imaginea  IJP Prahova.
N.R. Vom revenii pe acest subiect.
 
Foto surse IPC.