Hipodromul Ploieşti: armăsarul Hector VF s-a impus în „Cupa Rosal”
 
Hipodromul Ploieşti a găzduit, duminica, o nouă reuniune hipică organizată de CSM Ploieşti în parteneriat cu firma Rosal şi dedicată exclusiv trapului, în cadrul căreia s-au desfăşurat patru curse, cu principal eveniment „Cupa Rosal”.
 
Programată la ora 10.35, cursa vedetă a zilei a fost câştigată de armăsarul Hector VF, condus de Mihai Păun, care a profitat de descalificarea pentru galop repetat a iepei Isyness. Pe poziţiile următoare s-au clasat Haiti The Best (driver Alin Tronaru) şi Topspeed Southwind (driver Marga Niţă). Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul SC Rosal Grup, domnul Adrian Tache, şi de campionul secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Edwin Petrea.
 
O altă cursă atractivă a fost cea organizată în memoria celebrului driver Mircea Ştefănescu şi sponsorizată de Gheorghe Viorel, care a oferit un final pe cinste, cu Nelstrong, condus de Cristian Slate, impunându-se pe ultima linie dreaptă în faţa armăsarului Wicked From Heaven, ce l-a avut în sulky pe Adrian Marciu.
 
În celelalte două curse ale zilei s-au impus Donna Pilar (Premiul Rosal – Mediu curat) şi Harmon Boko (Premiul Rosal – Selectiv), ultima întrecere beneficiind de prezenţa la festivitatea de premiere a coordonatorului secţiei de box a CSM Ploieşti, Titi Tudor, însoţit de cei doi sportivi care au reprezentat, recent, clubul la Campionatul European de Box pentru Juniori, din Italia: Fabian Stroe şi Ştefania Ţăndărescu.
 
Cei prezenţi la evenimentul de astăzi au putut asista, în două dintre pauze, la demonstraţii de kickboxing oferite de sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti. Abonaţi la medalii la toate competiţiile la care participă, elevii lui Ghiocel Petrea au onorat invitaţia organizatorilor la scurt timp după ce, ieri, au obţinut 16 medalii – 7 de aur, 2 de argint şi 7 de bronz – la Cupa României la Kickboxing, de la Bucureşti.
 
Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.
 
A continuat concursul foto pe Instagram pentru public!
 
Cu prilejul reuniunii de astăzi, Complex Hipodrom a continuat concursul pentru cei prezenţi în tribună şi au acces la Instagram! Astfel, dacă ai fost pe hipodrom şi ai o poză care crezi că poate fi premiată de către noi (cu prietenii, familia, căluţii sau orice altceva interesant) posteaz-o pe Instagram pe story sau pe feed şi tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti! Cele două premii puse în joc de Complex Hipodrom sunt următoarele: locul 1 – 3 invitaţii la următorul eveniment hipic; locul al 2-lea – două invitaţii la următorul eveniment hipic.
 
Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Rosal Grup SA, domnul Gheorghe Viorel, Radio Prahova, Fapt Divers, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti şi Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” Ploieşti.