OLLIE  a obtinut primul punct in Liga A
 
Luni seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a remizat cu TOP Valea Doftanei, cu scor 2-1.
 
Partida a început în ritmul normal de Liga A, Oilfriends nepărând ca o nou-promovată şi s-a instalat în jumătatea adversarei încă de la start. TOP Valea Doftanei a încercat să lovească prin contraatac, şi o putea face prin Mugurel Dedu, blocat în ultimul moment de Costin Anghel.
 
Pentru Ollie, prima dată a ieşit la rampă Ionuţ Mititelu, al cărui şut cu piciorul stâng s-a scurs pe lângă buturile Valei Doftanei. Alb-albaştrii au replicat imediat prin acelaşi Mugurel Dedu, şutul său fiind mult peste poarta apărată de Iuli Strelciuc.
 
Marian Matei putea înscrie şi el, însă nu a nimerit ţinta. Minute în şir, cele două formaţii s-au tatonat reciproc şi, în urma unei mici erori, cu două minute înainte de finalul primei reprize, Bogdan Merluţă a adus-o pe TOP Valea Doftanei în avantaj.
 
Al doilea mitan a găsit-o pe Oilfriends mult mai motivată, instalându-se, din nou, în jumătatea adversă. Costin Stoica l-a pus la grea încercare pe portarul alb-albaştrilor, urmat imediat de Cristian Dumitrache, care nu a nimerit poarta.
 
O fază splendidă s-a petrecut în minutul 26, Cătălin Ruptureanu i-a pasat cu călcâiul în faţa porţii goale lui Cătălin Constantin, iar acesta a ratat inimaginabil.
 
Valea Doftanei îşi putea mari avantajul pe tabelă, însă contraatacul şcoală înaintat de Claudiu Dumitrescu & co. a fost blocat în ultimul moment de Iuli Strelciuc.
 
Din nou, bleu-albaştrii au pornit şarjele în căutarea egalării, însă, ca un zid, portarul celor de la TOP a stat în calea elevilor lui Robert Mălescu.
 
În cele din urmă, Cătălin Constantin a adus egalarea la ultima fază.
 
Astfel, Ollie a obţinut un punct la capătul unui joc dominat în totalitate.
 
OILFRIENDS: 12. I. Strelciuc, 3. C. Anghel (29. A. Leca), 10. C. Stoica (11. V. Badea), 7. I. Mititelu (5. V. Ursu), 22. M. Matei (27. C. Ruptureanu), 23. C. Dumitrache (9. C. Constantin)