Remiză în amicalul cu Chindia Târgovişte
 
Petrolul şi Chindia au încheiat la egalitate, în ultima repetiţie efectuată înainte de startul sezonului 2022-2023.
Scor final 1-1 (1-0), golurile întâlnirii fiind marcate de către Mirko Ivanovski (44), respectiv Andreas Mihaiu (72).
 
Desfăşurată nu pe „Ilie Oană”, arenă pe care cele două grupări o vor împărţi, din postură de organizatoare, şi în această toamnă, ci la Strejnic, în faţa unei asistenţe formată din aproape 2000 de suporteri „galben-albaştri”, partida din această dimineaţă s-a încheiat cu o remiză conformă cu evoluţia ostilităţilor.
 
Petrolul a condus la pauză, după un gol marcat chiar la ultima fază a primei reprize, atunci când Ivanovski a fructificat, cu o reluare din faţa porţii, centrarea perfectă venită, de pe stânga, de la Ţicu, iar Chindia a egalat în minutul 72, Mihaiu trimiţând în plasă din colţul careului mic, după ce a urmărit un balon respins de către Moroz. Ocazii au mai fost şi de o parte, şi de cealaltă, dar niciuna dintre combatante n-a putut înclina în favoarea ei balanţa, la capătul unei întâlniri în care cei doi tehnicieni, Nicolae Constantin şi Adrian Mihalcea, au folosit aproape în întregime loturile pe care le-au avut la dispoziţie.
 
Pentru Petrolul urmează săptămâna de dinaintea debutului în Superliga, formaţia noastră urmând să încheie runda inaugurală a noului sezon. Luni, 18 iulie, de la ora 21.30, „lupii” îşi vor face revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, în meciul de pe „Ilie Oană”, cu FC Voluntari.
 
Foto : Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).