Transfer de marcă la CS ACTIV PRAHOVA PLOIEŞTI. Patricia Vizitiu a semnat cu” bufniţele”
 
” Cu peste 50 de prezente in tricoul echipei nationale de handbal feminin a Romaniei, nascuta la Petrosani, in varsta de 33 de ani, Patricia Vizitiu se alatura lotului pregatit de Dragos Dobrescu, urmand a evolua in sezonul urmator pentru CS Activ Prahova-Ploiesti.
Jucatoarea evolueaza pe pozitia de inter dreapta si are in palmares 9 titluri de campion national al Romaniei, iar experienta sa va aduce cu singuranta un plus de valoare pentru echipa noastra. Pe plan intern, jucatoarea noastra a evoluat in cariera pentru Rulmentul Brasov, Oltchim Ramnicu Valcea, CSM Bucuresti, HCM Baia Mare, HCM Ramnicu Valcea, SCM Craiova, CSM Galati, CS Dacia Mioveni, iar in ultimul sezon competitional a evoluat pentru Corona Brasov.
In strainatate a evoluat pentru Usdukar BSK Istanbul si Krim Ljubljana (echipa cu care a castigat titlul national in Slovenia).
Patricia Vizitiu a fost finalista editiei de EHF Champions League 2009-2010 cu echipa Oltchim Ramnicu Valcea si de asemenea finalista Cupei Cupelor cu echipa Rulmentul Brasov in anul 2008.
In 2018, Patricia a castigat Cupa EHF cu SCM Craiova, trecandu-si in palmares un trofeu European.
In ceea ce priveste evolutia la echipa nationala a Romaniei, Patricia Vizitiu a obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 disputat in Danemarca si a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din anul 2016.
„Ma bucur pentru decizia luata si sper ca venirea mea sa fie de bun augur, atat pentru club, cat si pentru mine” a declarat Patricia la semnarea contractului cu CS Activ Prahova-Ploiesti.”