Sfârşit de cantonament pentru PETROLUL PLOIEŞTI. Patru victorii din patru
 
Patru victorii din tot atâtea meciuri disputate! Acesta a fost bilanţul la finalul cantonamentului de la Kartepe, după ce, astăzi, Petrolul a câştigat şi jocul cu Darica Genclerbirligi, scor 5-0 (Tamaş ’15, Măzărache ’18, Gheorghe ’36, Grozav ’47, Seto ’73).
La final de stagiu pe pământ turcesc, “lupii” au întâlni o echipă de eşalon patru din ţara care le-a fost gazdă vreme de zece zile. Iar  Darica Genclerbirligi nu a fost capabilă să ameninţe parcursul perfect pe care l-au avut elevii lui Nicolae Constantin în acest cantonament, punând ceva probleme doar în primele minute ale confruntării, atunci când a avut şi singura ocazie de gol, un şut puternic din afara careului, la care Moroz a intervenit salvator.
În rest, meciul a semnat cu un exerciţiu ofensiv al “galben-albastrilor”, dovadă şi cele cinci goluri marcate până la final. Tamaş (15) a fost cel care a deschis scorul, cu capul, după un corner bătut, de pe stânga, pe prima bară, de către Dragoş Gheorghe, iar Măzărache (19), scăpat singur cu portarul advers, a majorat diferenţa patru minute mai târziu! Până la pauză, “lupii” au mai punctat o dată, prin Dragoş Gheorghe (36), scorul căpătând proporţii după pauză, Gicu Grozav (47) şi Seto Takayuki (73) fixând tabela la 5-0.
A fost, astfel, cel de-al patrulea succes în tot atâtea jocuri disputate în acest cantonament, după 2-1 cu Dinamo-Auto Tiraspol, 8-0 cu Beykoz şi 2-1 cu Al-Makriyha.
Mâine, petroliştii vor reveni în ţară, urmând că, până la startul campionatului, să se pregătească la Ploiesti şi să mai susţină două teste, ambele pe parcursul săptămânii viitoare, cu Farul Constanta (miercuri) şi Chindia Târgovişte (sâmbătă).
FC Petrolul – Darica Genclerbirligi 5-0 (3-0)
Marcatori: Gabriel Tamaş (15), Simon Măzărache (18), Dragoş Gheorghe (36), Gheorghe Grozav (47), Takayuki Seto (73).
Petrolul (repriza I): Moroz (30 Al. Radu) – Olaru (cpt), Tamaş, Horj – Pashov, Cebotaru, Jair, Velisar – Cioiu, Măzărache, Dr. Gheorghe.
Petrolul (repriza II): Al Radu (60 Avram) – Borţa, Meijers, Huja, Ţicu (cpt) – Dumitriu, Seto – Tolea, Tucaliuc, Grozav – Ivanovski.