OLLIE A INTRAT ÎN A. MFC OILFRIENDS Ploieşti a promovat în Liga A -LMF Prahova
 
În anul 2019, tânărul George Ghiţă a avut o iniţiativă lăudabilă... să înfiinţeze o echipă de minifotbal a străzii SOLDAT EROU NICOLAE ARHIP.
Odată cu iniţiativa şi-a îndeplinit şi un vis de peste 11 ani...să aibă  propia echipă de minifotbal cu care să facă performanţă în fotbalul mic, local şi naţional.
 
”OLLIE”  -OILFRIENDS PLOIEŞTI,drumul spre marea performanţă.
 
”ÎNCEPUTUL
Ploieştiul a fost dintotdeauna oraşul care a dat echipe la turneele Regionale şi Naţionale de minifotbal, făcând mereu cinste fotbalului mic. De la această idee a pornit şi un grup de tineri din cartierul Vest, condus de Marius Adrian Popă, în anul 2009, când şi-au înfiinţat propria echipă, sub numele de Furnizor Ploieşti, pe care au înscris-o în Liga B a campionatului de minifotbal. La finalul turului de campionat, tinerii au decis să schimbe denumirea în Alpha Team Ploieşti, arătând că victoriile nu sunt ceva greu de atins. Însă, după lungi dispute pe terenul de fotbal şi mult zbucium în afara lui, lupta a fost abandonată înainte de terminarea returului din cauza lotului subţire şi a factorului financiar, făcând ca visul de a continua în competiţia oficială a judeţului Prahova să se năruie.
 
PESTE 10 ANI
Peridându-se pe la mai multe echipe din prima ligă, printre care şi la cvadrupla campioană locală – Chedra Tax Ploieşti, Georgian Ghiţă, unul dintre componenţii vechii formaţii, alege să ducă mai departe munca începută în trecut prin formarea unui nou grup, de această dată, alcătuit numai din tineri care locuiesc pe aceeaşi stradă, denumind echipa Minifotbal Club Oilfriends Ploieşti, inspirat de numele unei vechi rafinării a oraşului Ploieşti - Oilfield.
 
2020
Ajunsă în atenţia publicului larg consumator de fotbal prin câştigarea Turneului Caritabil „Călin Adrian”, scor 3-1 în faţa echipei Decathlon Ploieşti, Oilfriends începe să stabilească parteneriate solide cu sponsori de renume pe plan local, întărindu-şi totodată şi capacităţile manageriale.
În luna noiembrie, „Picăturile” cuceresc un nou trofeu, Cupa Tunarii, turneu la care au mai participat formaţiile FC Tunarii şi FC Lupişorii.
O lună mai târziu, Oilfriends ocupă locul al doilea la Ploieşti Cup, pierzând finală în faţa multiplei campioane locale şi viitoarei campioane naţionale, Chedra Tax.
 
2021
În luna iulie, echipa participă la turneul Cupa Ardealul, disputat lângă satul Gâmbaş aflat în vecinătatea oraşului Aiud, judeţul Alba, pe care îl câştigă după două victorii şi un egal.
În prezent, bleu-albaştrii au luat startul în sezonul 2021-2022, din nou, din Liga B.” precizează site-ul clubului ( https://mfcoilfriends.blogspot.com/p/istorie.html)
 
Sezonul competiţional 2021-2022, promovarea pe prima scenă a minifotbalului judeţean.
 
Fără subiectivism, drumul promovarrii a fost pavat cu obstacole, stress şi obosweala.
Însă George şi colegii săi au reuşit să îndeplinească visul ”Picăturilor”...LIGA A-LMF PRAHOVA.
Pentru că multe cuvinte sunt irelevante, despre succesul obţinut ne vorbeşte, George Ghiţă, cel care a avut ambiţia să fac din ”OLLIE” mai mult decât o echipă de minifotbal...
”Un sezon fantastic reuşit de echipa noastră, însă şi solicitant în acelaşi timp, simţind deseori presiunea principalei contracandidate. Meritul absolut aparţine băieţilor. Ne aşteaptă primul sezon de Liga A, care cu siguranţă va fi unul mai greu, însă cu munca şi disciplină vom ajunge încet, dar sigur acolo unde ne-am propus.”
 
Cifrele sezonului:
22 jocuri- 18 victorii-3 egaluri-1 infrangere
134 goluri marcate-32 primite
57 puncte 
 
LOTUL folosit in aceasta editie a fost  urmatorul:
PORTARI
 
  1. STANCU Mihnea Theodor
12. STRELCIUC  Iulian
 
FUNDAŞI
  3. ANGHEL Constantin Marius
  4. MIREA Ionuţ
  5. ZMOLEANU Cristian
  6. STOICA Claudiu Alexandru
 
MIJLOCAŞI
 
  8. POPA Marius Adrian
 11. BADEA Vlăduţ Cristian
 13. GHIŢĂ Georgian
 21. IORDACHE Andrei
 87. DICU Mădălin
 
ATACANŢI
 
  7. DOROBANŢU Robert Georgian
  9. RUJOIU Claudiu Lorand
22. NAE Decebal Gabriel
23. DUMITRACHE Cristian
29. MITITELU Ionuţ Constantin
Antrenor:Robert Malescu
Conducator:George Ghita
 
4 jucatori in echipa sezonului in Liga B -LMF Prahova:
-Theodor Stanciu
-Claudiu Stoica
-Ionut Mititelu
-Andrei Iordache
Antrenorul sezonului ...Robert Malescu
 
Ionut Mititelu, a fost desemnat şi, totodată votat şi de fani, jucătorul sezonului 2021-2022.
 
Ionut Mititelu a jucat 17 meciuri, are 28 goluri marcate, cel mai bun pasator al echipei, 5 deschideri de scor.
 
SUSTINE ”PICATURILE”.
Pentru a realiza performanta si in noua editie de campionat sau in alte competitii si proiecte, OILFRIENDS are nevoie de sustinere, vezi AICI cum poti ajuta echipa.
 
O alta modalitate este redistribuirea celor 20 % pe profil catre A.C.S MFC Oilfriends Ploieşti, detalii AICI:
 
Declaratii, vezi video: