Spectacol fotbalistic în amicalul cu  Beykoz 1908 S.K.D.PETROUL PLOIESTI- Beykoz 1908 S.K.D. 8-0
Cel de-al doilea test susţinut în cantonamentul din Turcia s-a transformat într-un adevărat antrenament ofensiv, „lupii” câştigând cu scorul de 8-0 (3-0) partidă cu formaţia turcă Beykoz 1908 S.K.D.
Elevii lui Nicolae Constantin nu au avut probleme în faţa unei echipe de eşalon inferior, diferenţa de valoare fiind cât se poate de evidentă. Astfel, meciul cu Beykoz 1908 a fost mai degrabă un antrenament util, mai ales pentru ofensiva „galben-albaştrilor”, şi, totodată, un bun prilej pentru jucătorii veniţi în această vară să spargă gheaţa şi să-şi treacă în cont primele reuşite în tricoul Petrolului.
Festivalul golurilor a fost deschis de un fundaş lateral, Pashov (2) punctând după o incursiune pe partea dreaptă, iar Măzărache (21) a înscris pentru 2-0, după ce a rămas singur doar cu portarul advers. Beykoz a reuşit, apoi, să se ţină bine vreme de aproape 45 de minute, timp în care a mai primit doar un singur gol, Dumitriu marcând în prelungirile primei părţi, după care finalul de meci s-a transformat într-o adevărată corvoadă pentru portarul turcilor, obligat să mai scoată de încă cinci ori mingea din plasă.
Cioiu (66) a înscris din faţa porţii, după ce a „culcat” doi adversari, apoi Dragoş Gheorghe (69) a profitat de o degajare lungă a lui Raul Avram şi a trimis în plasă, iar Mirko Ivanvoski (75 – „cap”, după un corner bătut, de pe stânga, de către Grozav; 77 – şut direct, de la 18 metri, fără speranţe pentru portar) şi Gicu Grozav (82, penalti) au completat tabloul unei victorii categorice.
Scor final, aşadar, 8-0, la capătul unui joc în care stafful tehnic al echipei noastre a rulat, cu o singură excepţie, tot lotul avut la dispoziţie, singurul care nu au evoluat niciun minut fiind portarul Alexandru Radu.
 
FC Petrolul Ploieşti – Beykoz 1908 S.K.D 8-0 (3-0)
 
Marcatori: Pashov (2), Măzărache (21), Dumitriu (45+1), Cioiu (66), Dr. Gheorghe (69), Ivanovski (75, 77), Grozav (82, penalti).
Petrolul (repriza 1): Moroz – Olaru, Tamaş, Horj – Pashov, Cebotaru, Dumitriu, Velisar – Bratu, Măzărache, Tucaliuc.
Petrolul (repriza 2): Avram – Meijers, Olaru, Huja – Borţa, Jair, Seto, Ţicu – Cioiu (85 Tolea), Ivanovski, D. Gheorghe (70 Grozav).