Camarazii 157 reprezintă cu mândrie judeţul Prahova, la ediţia din acest an a Campionatului Naţional al Firmelor şi Insituţiilor
Camarazii 157 reprezintă cu mândrie judeţul Prahova, la ediţia din acest an a Campionatului Naţional al Firmelor şi Insituţiilor, organizat de Federaţia Română de Minifotbal, la Deva
 
 Primul meci a consemnat şi prima victorie, Camarazii 157 reuşind să se impună cu scorul de 3-1, în faţa UM 01769 Comunicaţii Bacău.
 
Prahovenii au prin o grupă de foc, în care se mai regaseşte campioana en-titre , Dedeman Oradea, câştigătoarea CNFI în ediţia 2021, organizată la Botoşani, acolo unde Camarazii au reuşit să ajungă până în Optimi de Finală. Tot din grupa noastră mai fac parte alţi reprezentanţi ai MAPN, UM 01407 Neamţ, echipă care a pierdut în primul meci, scor 6-1, contra Dedeman Oradea.
 
Următorul meci pentru Camarazii 157 va fi împotriva UM 01407 Neamţ, azi de la ora 20:20, iar cu o victorie echipa noastră este ca şi calificată în faza Optimilor.
 
Meciul este televizat pe pagina oficiala de Facebook a Federaţiei de Minifotbal din România. 
 
Camarazii 157 este singura reprezentantă a Ligii Mini Fotbal Prahova la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor!
 
Sursa:LMF